ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Βίντεο από τα επεισόδια στου Ρέντη: Μολότοφ, φωτοβολίδες και δακρυγόνα

Συμπλοκές μεταξύ χούλιγκαν και αστυνομίας στο Ρέντη.

Βίντεο από τα επεισόδια στου Ρέντη: Μολότοφ, φωτοβολίδες και δακρυγόνα

Συμπλοκές μεταξύ χούλιγκαν και αστυνομίας στο Ρέντη.

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκαν οι δρόμοι έξω από το κλειστό του Ρέντη, πριν από τον αγώνα βόλεϊ για το Λιγκ Καπ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Χούλιγκαν επιτέθηκαν με φωτοβολίδες και μολότοφ στις δυνάμεις των ΜΑΤ, με την αστυνομία να κάνει χρήση χημικών.

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.543 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει αναστάτωση και εντός του γηπέδου, καθώς οι παίκτες και οι φίλαθλοι δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν από τα δακρυγόνα.

Να σημειωθεί πως οι τόνοι είχαν ανέβει από νωρίς  όταν από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό ζήτησαν από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να μην ηγηθεί της αποστολής του Παναθηναϊκού, ώστε να μην υπάρξουν επεισόδια. Ο διοικητικός ηγέτης των «πράσινων» έκανε δεκτό το αίτημα τους, αλλά τα επεισόδια δεν έλειψαν.

Δείτε το βίντεο του Alpha

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.