ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Πανταλέων: “Θύμισε παλιές εποχές”

Ο Σωτήρης Πανταλέων μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο Ρέντη.

Πανταλέων:

Ο Σωτήρης Πανταλέων μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο Ρέντη.

«Για εμένα που έχω ζήσει πολλά χρόνια στα γήπεδα, το σημερινό ματς θύμισε παλιές εποχές. Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό και το ματς ήταν συναρπαστικό, κάτι που από μόνο του είναι ευχάριστο. Από εκεί και πέρα, για εμάς είναι απλά μια νίκη. Υπάρχει και ο επαναληπτικός και ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα. Δεν είμαστε φαβορί με μία νίκη.

Ο Παναθηναϊκός έχει περάσει πολλές δύσκολες στιγμές, έχει παλέψει να μην πέσει στην Α2 και αν έχουμε κατώτερο μπάτζετ σε σχέση με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, είμαστε σε καλό δρόμο. Αν υπήρχαν τα χρέη και οι διακανονισμοί των περασμένων χρόνων θα είχαμε και εμείς μεγαλύτερο μπάτζετ και θα πετυχαίναμε περισσότερα πράγματα. Θέλει υπομονή και καλή δουλειά και θα έρθουν και οι παλιές μέρες».

Oριστικό: Με τον Ολυμπιακό στους τελικούς της Volley League ο Παναθηναϊκός!
Oριστικό: Με τον Ολυμπιακό στους τελικούς της Volley League ο Παναθηναϊκός! 2.438 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...