ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Αλέξανδρος Ράπτης: Κάποτε τον έκλεψαν και τώρα τους τιμώρησε!

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής της χθεσινής νίκης του Παναθηναϊκού ήταν ο Αλέξανδρος Ράπτης, ο οποίος ήταν πραγματικά ασταμάτητος!

Αλέξανδρος Ράπτης: Κάποτε τον έκλεψαν και τώρα τους τιμώρησε!

Ο Παναθηναϊκός έφυγε χθες μ΄ ένα σημαντικό διπλό από την έδρα του Ολυμπιακού, με σπουδαία ανατροπή μάλιστα (2-0 σε 3-2).

Το τριφύλλι πάτησε γκάζι από το τρίτο σετ και με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Αλέξανδρο Ράπτη έκανε την μεγάλη ανατροπή.

Ο Αλέξανδρος Ράπτης ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακός, αλλά υπάρχει μία ιστορία και ένα παρελθόν που έχει ο μικρός με τον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.237 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ήταν 24/10/ 2018, ο Παναθηναϊκός έπαιζε με τον Ολυμπιακό με το σκορ να είναι 12-11 στο τάι μπρέικ. Ο Ράπτης σέρβιρε έστειλε την μπάλα μέσα, με τους διαιτητές να δίνουν άουτ ενώ η μπάλα ήταν ξεκάθαρα μέσα. Τότε ο μικρός είχε 22 πόντους με 18/31 επιθέσεις, 1 άσο, τρία μπλοκ και 64% στην υποδοχή με 12% άριστες.

Χθες όμως δεν τους άφησε κανένα περιθώριο και μάλιστα με τα σερβίς του στο τελευταίο κομμάτι του ματς τους… τιμώρησε γιατί φυσικά δεν ξέχασε πότε ότι πρόσφατα τον… έκλεψαν.

Ο Αλέξανδρος Ράπτης έχει δείξει ότι αποτελεί το μεγαλύτερο ταλέντο του ελληνικού βόλεϊ. Το θέμα είναι να μείνει συγκεντρωμένος και η κορυφή του ανήκει!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.