Βόλεϊ

Αλέξανδρος Ράπτης: Κάποτε τον έκλεψαν και τώρα τους τιμώρησε!

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής της χθεσινής νίκης του Παναθηναϊκού ήταν ο Αλέξανδρος Ράπτης, ο οποίος ήταν πραγματικά ασταμάτητος!

Ο Παναθηναϊκός έφυγε χθες μ΄ ένα σημαντικό διπλό από την έδρα του Ολυμπιακού, με σπουδαία ανατροπή μάλιστα (2-0 σε 3-2).

Το τριφύλλι πάτησε γκάζι από το τρίτο σετ και με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Αλέξανδρο Ράπτη έκανε την μεγάλη ανατροπή.

Ο Αλέξανδρος Ράπτης ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακός, αλλά υπάρχει μία ιστορία και ένα παρελθόν που έχει ο μικρός με τον Ολυμπιακό.

Ήταν 24/10/ 2018, ο Παναθηναϊκός έπαιζε με τον Ολυμπιακό με το σκορ να είναι 12-11 στο τάι μπρέικ. Ο Ράπτης σέρβιρε έστειλε την μπάλα μέσα, με τους διαιτητές να δίνουν άουτ ενώ η μπάλα ήταν ξεκάθαρα μέσα. Τότε ο μικρός είχε 22 πόντους με 18/31 επιθέσεις, 1 άσο, τρία μπλοκ και 64% στην υποδοχή με 12% άριστες.

Χθες όμως δεν τους άφησε κανένα περιθώριο και μάλιστα με τα σερβίς του στο τελευταίο κομμάτι του ματς τους… τιμώρησε γιατί φυσικά δεν ξέχασε πότε ότι πρόσφατα τον… έκλεψαν.

Ο Αλέξανδρος Ράπτης έχει δείξει ότι αποτελεί το μεγαλύτερο ταλέντο του ελληνικού βόλεϊ. Το θέμα είναι να μείνει συγκεντρωμένος και η κορυφή του ανήκει!

Exit mobile version