ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΝΤΑΛΕΩΝ

Κάναμε το πρώτο βήμα – Να είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας

Ο Σωτήρης Πανταλέων, μέσα από το blog του στο Panathinaikos24.gr , αναφέρεται στη σημαντική νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο επίσης κρίσιμο ματς με τον Ηρακλή ενώ τονίζει η ρεβάνς στον Άγιο Θωμά δεν θα είναι εύκολη υπόθεση.

Κάναμε το πρώτο βήμα - Να είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας

Ο Σωτήρης Πανταλέων, μέσα από το blog του στο Panathinaikos24.gr, αναφέρεται στη σημαντική νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο επίσης κρίσιμο ματς με τον Ηρακλή ενώ τονίζει η ρεβάνς στον Άγιο Θωμά δεν θα είναι εύκολη υπόθεση.

«Καλησπέρα σας,

Είμαι χαρούμενος για το γεγονός ότι η ομάδα έφτασε σε μία σημαντική νίκη χθες επί του Ολυμπιακού στο Ρέντη με 3-2. Ήταν ένα δύσκολο ματς, το οποίο δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ήμασταν νωθροί στην αρχή του αγώνα και δεν μπορούσαμε να αποδώσουμε αυτά που μπορούσαμε. Φυσικά δεν μπορώ να πω ότι δεν επηρεαστήκαμε από το γεγονός ότι καθυστερήσαμε να φτάσουμε στο γήπεδο αλλά και από το ότι λόγω των όσων έγιναν άργησε να ξεκινήσει το ματς.

Κάπως έτσι λοιπόν το ματς έφτασε στο 2-0 για τον Ολυμπιακό. Εκεί ήταν και το σημείο που γυρίσαμε τον διακόπτη και όλα άλλαξαν. Άρχισαν να μας βγαίνουν τα πάντα, η ομάδα ρόλαρε στο γήπεδο κι έτσι παίζοντας με πάθος φτάσαμε σε μία νίκη. Επ΄ ουδενί όμως δεν πρέπει να πιστέψουμε ότι το ματς της άλλης Τετάρτης θα είναι εύκολο. Ο Ολυμπιακός είναι μία καλή ομάδα και θα παλέψει. Γι΄ αυτό και εμείς πρέπει να είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι. Πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι γιατί το χθεσινό ματς ήταν πολύ απλά το πρώτο βήμα και τίποτα παραπάνω. Θέλουμε τη νίκη στο δεύτερο ματς και θα κάνουμε τα πάντα, αλλά μέχρι το πρώτο σερβίς πρέπει να μείνουμε απόλυτα προσηλωμένοι στο στόχο μας.

Φυσικά όλοι πρέπει να ξέρουν πριν το ματς της επόμενης εβδομάδας έχουμε ένα σημαντικό ματς κόντρα στον Ηρακλή την Κυριακή, το οποίο οπωσδήποτε πρέπει να πάρουμε. Θέλουμε τη  νίκη για να μείνουμε σε απόσταση ασφαλείας από τον 3ο και τον 4ο. Είναι μία κρίσιμη εβδομάδα και πρέπει να δώσουμε το 100%.

Θα τα ξαναπούμε σύντομα,

Σωτήρης Πανταλέων»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ