ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Γόντικας: «Τεράστια νίκη ο Παναθηναϊκός – Μικρό προβάδισμα, αλλά…»

Τη σημασία της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό επεσήμανε ο Δημήτρης Γόντικας.

Γόντικας: «Τεράστια νίκη ο Παναθηναϊκός - Μικρό προβάδισμα, αλλά...»

Ο παλιός πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αλλά και παλαίμαχος αθλητής του «πράσινου» βόλεϊ, μιλώντας στο Ρ/Σ «ΣΠΟΡ fm 94.6», ανέλυσε την τεράστια επιτυχία του Δημήτρη Ανδρεόπουλου και των παικτών του κόντρα στον Ολυμπιακό και επεσήμανε πως μπορεί το «τριφύλλι» να έχει ένα μικρό προβάδισμα για την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά πρέπει να πάει σοβαρά και στη ρεβάνς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το χθεσινό ματς και την ανατροπή του Παναθηναϊκού:

«Εάν παρατηρήσατε ο Ανδρεόπουλος έκανε δομικές στις θέσεις των ακραίων σε μεγάλο μέρος του αγώνα. Τι έπαιξε ρόλο; Όταν ο Ράπτης ανέβασε την απόδοσή του ανέβηκε όλος ο Παναθηναϊκός και επίσης ήταν σημαντικές οι επιλογές που έκανε ο Γιάκομπσεν στην επίθεση. Είμαι σίγουρος ότι είχε πάρει σχετικές εντολές από τον Ανδρεόπουλο. Η χθεσινή επιτυχία του ΠΑΟ είναι τεράστια λόγω των παικτών και της ποιότητας της ομάδας του Ολυμπιακού».

Για το επόμενο παιχνίδι:

«Στα χαρτιά όσοι ξέρουν τις ομάδες θα συμφωνήσουν ότι ο Ολυμπιακός παραμένει φαβορί. Ωστόσο στον αθλητισμό υπάρχει η χημεία, η φόρμα και το κίνητρο. Ο Παναθηναϊκός χθες είχε και τα τρία. Πάντως και οι δύο ομάδες έδωσαν ρεσιτάλ. Η παράδοση της κόντρας που έχουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι πολύ σημαντική για το ελληνικό βόλεϊ και έλειπε τόσα χρόνια. Είναι κάτι που του το έχει μεγάλη ανάγκη και καταλαβαίνει το πόσο μεγάλη είναι όταν είσαι μέσα στο γήπεδο.

«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη
«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη 1.953 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για εμένα δεν έχει κριθεί τίποτα. Ο Ολυμπιακός έχει την ικανότητα να πετύχει την ανατροπή. Καταλαβαίνετε ότι το επίπεδο της αντιπαράθεσης έχει ανέβει πολύ. Ο Παναθηναϊκός έχει ανέβει αλλά είναι πολύ σημαντικό και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει διατηρήσει όλα αυτά τα χρόνια το υψηλό του αγωνιστικό επίπεδο. Ο Παναθηναϊκός έχοντας κάνει την ανατροπή θεωρητικά έχει ένα μικρό προβάδισμα. Ωστόσο ξέρουμε τι ομάδες είναι και πιστεύω ότι όλα είναι ανοικτά».

Για την απόδοση του Αλέξανδρου Ράπτη: «Να θυμάστε ότι είναι 19 ετών και έχεις μια άγνοια κινδύνου σε αυτή την ηλικία. Ο Ράπτης είναι ένα πολύ φωτεινό δείγμα για το τι μπορεί να παράγει το βόλεϊ. Πολύ δύσκολα θα μπορέσει να μείνει στο πρωτάθλημα και θα είναι πολύ δύσκολο να τον κρατήσουμε και πρέπει να επισημάνουμε ότι ο Ανδρεόπουλος έχει κάνει εξαιρετική διαχείριση στον παίκτη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...