ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τόμας: «Βελτιώθηκα και σταδιακά κέρδισα το σεβασμό» (Vid)

Η Ευρωλίγκα δημιούργησε ένα μίνι ντοκιμαντέρ με τα έργα και τις ημέρες του Ντεσόν Τόμας με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Τόμας: «Βελτιώθηκα και σταδιακά κέρδισα το σεβασμό» (Vid)

Ο Ντεσόν Τόμας ήταν πρωταγωνιστής σε ντοκιμαντέρ που δημιούργησε και δημοσίευσε η Ευρωλίγκα. Ο Αμερικανός διανύει περίοδο καλής αγωνιστικής κατάστασης και αυτό το δείχνουν και τα νούμερα της στατιστικής στα τελευταία ματς του «τριφυλλιού» για τη διοργάνωση.

Για τον Τόμας και τα πεπραγμένα του στον Παναθηναϊκό, κλήθηκαν να μιλήσουν άνθρωποι που ζουν την καθημερινότητά του στο γήπεδο. Ρικ Πιτίνο, Τζίμερ Φριντέτ, Τάιρις Ράις αλλά και ο ίδιος ο αθλητής εξιστορούν όσα ενδιαφέρουν το φίλαθλο κοινό για την πορεία του Αμερικανού αθλητή των «πρασίνων».

Ρικ Πιτίνο«Απ’ όλους τους παίκτες της ομάδας με τον Τόμας ήμασταν από τη στιγμή που ήρθα πολύ κοντά. Του είχα πει ότι έχει να δώσει πολύ περισσότερα στο παιχνίδι του απ’ αυτά που δείχνει και τώρα είναι κατά τη γνώμη μου ένας από τους καλύτερους παίκτες της Euroleague».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.752 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ταϊρίς Ράις«Τον χρειαζόμαστε γι’ αυτό ακριβώς που είναι. Παίρνει πολλά σουτ, έχει βελτιωθεί στην άμυνα, είναι καθοριστικός».

Τζίμερ Φριντέτ: «Μπορεί πραγματικά να σκοράρει, δίποντα, τρίποντα, μπορεί να ποστάρει, έχει πολλή ενέργεια, παίρνει πολλά ριμπάουντ και βοηθάει αμυντικά. Ανοίγει τον χώρο και μας δίνει πολλές επιλογές». 

Ντεσόν Τόμας«Είμαι ανταγωνιστικός, όλα έχουν να κάνουν με τη νίκη και την προσπάθεια να φτάσουμε στο Final-4. Βελτιώθηκα, εξελίχθηκα και σταδιακά κέρδισα τον σεβασμό. Νιώθω καλά που θεωρούμαι από τους βετεράνους πλέον της ομάδας, με φωνάζουν έτσι κι οι συμπαίκτες μου, οι μικρότεροι δείχνουν να θέλουν να μάθουν απ’ εμένα. Δεν είμαι τόσο μεγάλος, είμαι 28, αλλά νιώθω τον σεβασμό».

Δείτε το βίντεο

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.