ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκανε κίνηση για Βέλεθ ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός στο τέλος των μεταγραφών έκανε επίσημη πρόταση στον Άρη, με σκοπό να κάνει δικό του τον Φραν Βέλεθ.

Έκανε κίνηση για Βέλεθ ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός πήγε να κάνει το μπαμ στα… χασομέρια της μεταγραφικής περιόδου, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Sportime».

Το τριφύλλι λοιπόν κατέθεσε πρόταση στον Άρη για να κάνει δικό του τον αμυντικό, Φραν Βέλεθ. Ο Γιώργος Δώνης έκανε την εισήγηση, ο Ρόκα συμφώνησε και έτσι ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση ύψους περίπου 150.000 ευρώ στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα στον παίκτη προσέφερε 500.000 ευρώ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Μπερνάρ: «Μπορεί να μείνω στον Παναθηναϊκό αλλά…» (vid)
Μπερνάρ: «Μπορεί να μείνω στον Παναθηναϊκό αλλά…» (vid) 17.091 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το θέμα βέβαια δεν προχώρησε, μιας και ο παίκτης δεν φάνηκε τόσο έτοιμος για να πάρει αυτή την απόφαση, αλλά όπως και να έχει ο… δίαυλος επικοινωνίας άνοιξε.

Φυσικά ο παίκτης δεν έχει περάσει απαρατήρητος από ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.