ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Τον ΠΑΟ μου τον αγαπώ!»

Tο σύνθημα «Τον ΠΑΟ μου τον αγαπώ» είναι το «You’ ll never walk alone» των οπαδών του Παναθηναϊκού. Ο Αριστοτέλης Μπενόγλου γράφει για το ωραιότερο ελληνικό τραγούδι εξέδρας...

«Τον ΠΑΟ μου τον αγαπώ!»

Μέσα δεκαετίας 1990, Λίβερπουλ, Άνφιλντ. Είναι φθινόπωρο και οι Reds αντιμετωπίζουν μια ομάδα από τα μεσαία στρώματα της βαθμολογίας. Κάνει κρύο και βρέχει, ένα τυπικό βρετανικό βράδυ. Όλοι όμως είναι εκεί. Η πιο πετυχημένη αγγλική ομάδα δεν βρίσκεται στα καλύτερά της. Λίγα λεπτά πριν από τη λήξη, ο πίνακας του σκορ γράφει «Home 0 – Away 3». Στην Ελλάδα θα ήταν ντροπή, αφορμή για έντονες αποδοκιμασίες, προπηλακισμούς ποδοσφαιριστών έπειτα από το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, ατέρμονες αναλύσεις προπονητών της εξέδρας για τον «άσχετο προπονητή» και τα «τσουρούκια που μας φόρτωσε η διοίκηση». Στην Ελλάδα… Εδώ όμως μιλάμε για Νησί. Και ξαφνικά… «When you walk through a storm hold your head up high. And don’ t be afraid of the dark…».

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.