ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάρτι της Κ17 κόντρα στον Ολυμπιακό!

Η Κ-17 του Παναθηναϊκού έκανε πάρτι στο Ρουφ επικρατώντας με 6-1 εκτός έδρας του Ολυμπιακού. Ο Τζαβίδας ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του ματς, μιας και πέτυχε χατ - τρικ.

Πάρτι της Κ17 κόντρα στον Ολυμπιακό!

Η Κ-17 του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε μία τρομερή εμφάνιση επί της αντίστοιχης του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» έκαναν ότι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο και έφτασαν σε μια επικράτηση με ευρύ σκορ επί του αιώνιου αντιπάλου (1-6).

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 4ο λεπτό του αγώνα άνοιξε το σκορ με πανέμορφο τέρμα του Τζαβίδα. Μόλις τρία λεπτά αργότερα οι πράσινοι έχασαν χρυσή ευκαιρία, με τον σκόρερ να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.679 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η απάντηση του Ολυμπιακού ήρθε στο 11ο λεπτό με τον Κίτσο να πλασάρει σωστά τον Νικολάου και να φέρνει το ματς στα ίσα. Το ματς είχε τρελό ρυθμό και μόλις 3 λεπτά αργότερα ο Τόρρα σκόραρε και έκανε το 2-1 για τους πράσινους.

Το τριφύλλι ήταν σε τρομερή κατάσταση και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1 μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, με δύο γκολ του Τζαβίδα στο 24΄και στο 30΄. Ο μικρός πέτυχε χατ – τρικ από το πρώτο ημίχρονο και έβαλε φραδιά πλατιά την υπογραφή του στη νίκη του τριφυλλιού.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε πιο πολύ διαδικαστικό χαρακτήρα με τους πράσινους να κάνουν το 1-5 στο 53ο λεπτό με τον Δημοσθενιάδη. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μπιλάλ στο 93ο λεπτό, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 6-1.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.