ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Βοτανικός, ΟΑΚΑ και ΠΑΕ στη συζήτηση Αλαφούζου – Γιαννακόπουλου

Οι Γιάννης Αλαφούζος και Δημήτρης Γιαννακόπουλος συναντήθηκαν, έπειτα από πρωτοβουλία του δεύτερου και συζήτησαν σημαντικά πράγματα για το παρόν και το μέλλον του Παναθηναϊκού.

Βοτανικός, ΟΑΚΑ και ΠΑΕ στη συζήτηση Αλαφούζου - Γιαννακόπουλου

Οι Γιάννης Αλαφούζος και Δημήτρης Γιαννακόπουλος συναντήθηκαν, έπειτα από πρωτοβουλία του δεύτερου και συζήτησαν σημαντικά πράγματα για το παρόν και το μέλλον του Παναθηναϊκού.

Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη ήταν αυτός που… ανέλαβε δράση και έκλεισε το ραντεβού των δυο ανδρών. Έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι δυο τους, αποφασίστηκε να συναντηθούν από κοντά, κάτι το οποίο έγινε χθες. Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα, κάτι που μόνο θετικό είναι και οι βασικοί άξονες της συζήτησης ήταν το γηπεδικό.

Έγινε κουβέντα για τον Βοτανικό, με τον Γιαννακόπουλο να θέτει σε εφαρμογή το plan b που είχε προαναγγείλει, δηλαδή να βρει κεφάλαια από ιδιώτες. Στο πλαίσιο αυτό, οι δυο παράγοντες του “τριφυλλιού” μίλησαν σχετικά με το πως μπορούν να προχωρήσουν τη διπλή ανάπλαση, ενώ στο τραπέζι των συζητήσεων έπεσε και η περίπτωση ΟΑΚΑ. Ταυτόχρονα, έγινε και κουβέντα για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και το πως βαδίζει το πλάνο της οικονομικής εξυγίανσης.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.295 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι βέβαιο ότι οι δυο τους θα μιλήσουν ξανά. Το θετικό είναι ότι έπειτα από ένα διάστημα όχι καλών σχέσεων ανάμεσα στους δυο, την Παρασκευή έγινε ένα πρώτο βήμα. Το τι θα βγει απ’ αυτό είναι κάτι που θα το δούμε στην πορεία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.