ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Παρασκήνιο: Η πρωτοβουλία DPG για τη συνάντηση με Αλαφούζο και το plan b για τον Βοτανικό

Ένα τηλεφώνημα από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον Γιάννη Αλαφούζο ήταν αυτό που άλλαξε τις συνθήκες για να ακολουθήσει το ραντεβού των δυο ανδρών.

Παρασκήνιο: Η πρωτοβουλία DPG για τη συνάντηση με Αλαφούζο και το plan b για τον Βοτανικό

Ένα τηλεφώνημα από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον Γιάννη Αλαφούζο ήταν αυτό που άλλαξε τις συνθήκες για να ακολουθήσει το ραντεβού των δυο ανδρών.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη συναντήθηκε χθες με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, γεγονός που από μόνο του μόνο θετικό είναι για τον Σύλλογο. Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι σχέσεις των δυο δεν ήταν καλές μετά την περίφημη ιστορία με τον Παϊρότζ, όταν ο DPG την τελευταία στιγμή δεν πήρε το μάνατζμεντ του ποδοσφαιρικού τμήματα και ακολούθησε ένας “πόλεμος”. Ένας “πόλεμος” που είχε, μάλιστα, ως κατάληξη την κόντρα ΠΑΕ και Ερασιτέχνη και το αποτέλεσμα ήταν να μην αγωνίζεται η ομάδα στη Λεωφόρο και να μετακομίσει στο ΟΑΚΑ.

Ο Γιαννακόπουλος μετά το ραντεβού με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, είδε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ, άλλα είχε δεσμευτεί να κάνει για τον Βοτανικό και τη διπλή ανάπλαση και άλλα λέει τώρα. Γι αυτό και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συζήτηση των δυο, μόνο καλά δεν πήγε. Είχε διαφωνίες, μέχρι και εντάσεις…  Ετσι, λοιπόν, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να θέσει σε λειτουργία το plan b, που έχει να κάνει με την πρωτοβουλία ιδιωτών, ώστε η διπλή ανάπλαση να προχωρήσει. Γι αυτό και τηλεφώνησε στον Γιάννη Αλαφούζο.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.104 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η πρώτη επικοινωνία που είχαν οι δυο τους ήταν την περασμένη εβδομάδα. Το ραντεβού κλείστηκε για την Παρασκευή. Γιαννακόπουλος και Αλαφούζος συναντήθηκαν για τον Βοτανικό και την ΠΑΕ. Κυρίως για το πρώτο που είναι κι ένα θέμα το οποίο “καίει” την τωρινή περίοδο. Θα ακολουθήσουν κι άλλες συναντήσεις και το βέβαιο είναι ότι η συγκεκριμένη υπόθεση έχει πολύ “ψωμί” και ευχή όλων είναι να έχει και θετική κατάληξη για τον Σύλλογο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...