Ο άμεσος βοηθός του Ρικ Πιτίνο μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε στην εικόνα του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με τον Άρη και στο τέλος σχολίασε την απουσία του Αμερικανού προπονητή από τη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Άρη ο οποίος έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια μετά το πρώτο πεντάλεπτο όπου εμείς ελέγξαμε το παιχνίδι. Έβαλε δύσκολα στην ομάδα μας με τις σύνθετες άμυνες που έπαιξε. Δείχνει το πόσο πολύ ήθελε το παιχνίδι από την πίεση που μας άσκησε και τα επιθετικά ριμπάουντ αλλά και τους πόντους που έβαλε στο ζωγραφιστό μέσα από τη δημιουργία του Μποχωρίδη.

Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την εμφάνισή μας, ασχέτως της νίκης. Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα το οποίο μπορεί να είναι κλειδί για την πορεία μας στην Ευρωλίγκα και θα πρέπει να παρουσιάσουμε διαφορετικό πρόσωπο. Εύχομαι στον Άρη να πετύχει τον στόχο του και στον κόουτς Καμπερίδη ο οποίος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά».

Για την απουσία του Πιτίνο από τη συνέντευξη Τύπου:«Αρχικά θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη. Έτυχε κάτι και θα χρειαζόταν αρκετή ώρα για να έρθει στη συνέντευξη Τύπου. Πετάμε σε 1,5 ώρα και δεν ήταν έτοιμος. Ζητά και ο ίδιος συγγνώμη γι’ αυτό».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου