ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βόβορας: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα μας – Κλειδί για την πορεία μας το ματς με Μπαρτσελόνα

Για το ματς, την εικόνα που έδειξε ο Παναθηναϊκός, αλλά και την απουσία του Ρικ Πιτίνο, μίλησε ο Γιώργος Βόβορας στη συνέντευξη Τύπου.

Βόβορας: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα μας - Κλειδί για την πορεία μας το ματς με Μπαρτσελόνα

Ο άμεσος βοηθός του Ρικ Πιτίνο μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε στην εικόνα του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με τον Άρη και στο τέλος σχολίασε την απουσία του Αμερικανού προπονητή από τη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Άρη ο οποίος έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια μετά το πρώτο πεντάλεπτο όπου εμείς ελέγξαμε το παιχνίδι. Έβαλε δύσκολα στην ομάδα μας με τις σύνθετες άμυνες που έπαιξε. Δείχνει το πόσο πολύ ήθελε το παιχνίδι από την πίεση που μας άσκησε και τα επιθετικά ριμπάουντ αλλά και τους πόντους που έβαλε στο ζωγραφιστό μέσα από τη δημιουργία του Μποχωρίδη.

Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την εμφάνισή μας, ασχέτως της νίκης. Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα το οποίο μπορεί να είναι κλειδί για την πορεία μας στην Ευρωλίγκα και θα πρέπει να παρουσιάσουμε διαφορετικό πρόσωπο. Εύχομαι στον Άρη να πετύχει τον στόχο του και στον κόουτς Καμπερίδη ο οποίος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 49.176 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την απουσία του Πιτίνο από τη συνέντευξη Τύπου:«Αρχικά θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη. Έτυχε κάτι και θα χρειαζόταν αρκετή ώρα για να έρθει στη συνέντευξη Τύπου. Πετάμε σε 1,5 ώρα και δεν ήταν έτοιμος. Ζητά και ο ίδιος συγγνώμη γι’ αυτό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...