ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Το χατ τρικ του Καρλίτος (Vid)

Δείγματα δεινού σκόρερ έδειξε στη σημερινή προπόνηση ο Καρλίτος, πετυχαίνοντας χατ τρικ στο οικογενειακό διπλό.

Παναθηναϊκός: Το χατ τρικ του Καρλίτος (Vid)

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» μπορεί να μην έχει αγωνιστεί με την «πράσινη» φανέλα άλλωστε δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής σε επίσημη αναμέτρηση ως το τέλος της σεζόν, ωστόσο έχει καταφέρει να δείξει ήδη δείγματα δεινού σκόρερ, έστω και στις προπονήσεις που συμμετέχει με την υπόλοιπη ομάδα ως τώρα.

Ο 29χρονος επιθετικός στη σημερινή προπόνηση της ομάδας που ολοκληρώθηκε με οικογενειακό διπλό, σημείωσε τρία τέρματα, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που δημοσίευσε η «πράσινη» ΠΑΕ στο επίσημο κανάλι στο youtube.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η ΠΑΕ:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...