ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Παναθηναϊκός: Απώλεια για την Κ15

Η ομάδα Κ15 του Παναθηναϊκού ήρθε ισόπαλη 3-3 με τον Πανιώνιο για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Παναθηναϊκός: Απώλεια για την Κ15

Οι «πράσινοι» πήραν το προβάδισμα στο 14ο λεπτό με γκολ του Διαμαντή, αλλά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σκοράρουν δύο τέρματα κι έκλεισαν το ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 2-1.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Θωμά Μαυρουδή κατάφερε να φέρει «τούμπα» το ματς και πήρε εκ νέου το προβάδισμα με γκολ των Καλοσκάμη στο 70′ και του Σπαθάρη στο 75′.

Ο Πανιώνιος όμως κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3-3 με ένα αρκετά αμφισβητούμενο πέναλτι στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Μελανό σημείο της αναμέτρησης ήταν οι τραυματισμοί του Λιατίφη και του Νικολετόπουλου. Ο πρώτος έχει σπάσει το χέρι του και θα μείνει εκτός για περίπου έξι εβδομάδες, ενώ ο δεύτερος χτύπησε στα πλευρά μετά από μία άσχημη προσγείωση σε εναέρια μονομαχία.

Μετά την ισοπαλία ο Παναθηναϊκός έφτασε τους 31 βαθμούς και παρέμεινε στη δεύτερη θέση του Α’ ομίλου του πρωταθλήματος Κ15 της Superleague.

Παναθηναϊκός (Μαυρουδής): Παπανικολόπουλος, Κοκκάκης, Δάμης, Πιτσώτης, Χασανάγκο, Λιατίφης, Σπαθάρης, Καλοσκάμης, Τόμπρας, Νότας, Διαμαντής.

Ως αλλαγή πέρασαν οι Γεωγουλάκης, Νικολετόπουλος και Ορμενάι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ