ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μακάρι να ήταν λόγω… διεκπεραίωσης

Ο Δημήτρης Κοντός γράφει για την ίδια εικόνα του Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη και την καρδιά που πήγε στην κούλουρη.

Μακάρι να ήταν λόγω... διεκπεραίωσης

Οι «πράσινοι» έκλεισαν την εκκρεμότητα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη χωρίς να θέλξουν με την εικόνα και την παρουσία τους. Αντιθέτως, κινήθηκαν στα ίδια με την άμυνα τους να προκαλεί μεγάλα ερωτηματικά και την επίθεση να έχει εκλάμψεις αλλά όχι ρυθμό. Από την άλλη, οι Θεσσαλονικείς με βάση αυτά που δε διαθέτουν (ποιότητα και λύσεις) εμφανίστηκαν ανώτεροι των περιστάσεων με τον Λευτέρη Μποχωρίδη να κάνει τα πάντα για την ομάδα του. Βέβαια, αυτά δε μοιάζουν ικανά να κρατήσουν με σιγουριά τον Άρη στην Α1 με τους «κιτρινόμαυρους» να αντιμετωπίζουν κατάφατσα το ενδεχόμενο του υποβιβασμού.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.