ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Οι πιθανές επιλογές του Δώνη με Παναιτωλικό

O Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ (15:00), στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Διαβάστε τις πιθανές επιλογές του Γιώργου Δώνη για την αρχική ενδεκάδα.

Παναθηναϊκός: Οι πιθανές επιλογές του Δώνη με Παναιτωλικό

Ο Γιώργος Δώνης θα πρέπει να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο τις τρεις απουσίες στην αμυντική γραμμή του «τριφυλλιού», καθώς εκτός αποστολής βρίσκονται οι τιμωρημένοι Γιόχανσον και Σένκεφελντ, αλλά και ο τραυματίας Ινσούα.

Στην αποστολή βρίσκεται και πάλι ο Αγιούμπ, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με το «τριφύλλι» στο ματς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, δείχνοντας καλά στοιχεία στα λεπτά που αγωνίστηκε, αλλά και οι νεαροί Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος και Βαγιαννίδης.

Έτσι η πιθανή ενδεκάδα έχει ως εξής. Κάτω από τα δοκάρια την εστία θα υπερασπιστεί ο Διούδης. Τετράδα στην άμυνα θα είναι ο Χατζηθεοδωρίδης στο αριστερό άκρο, κεντρικό δίδυμο ο Πούγγουρας και ο Κολοβέτσιος, ενώ στο δεξί άκρο θα βρεθεί ο νεαρός Αποστολάκης. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν ο Κουρμπέλης και ο Ανουάρ, με τον Μπουζούκη και τον Νάγκι στα πλάγια. Ο Χατζηγιοβάνης θα παίξει στη θέση «10» και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Μακέντα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.586 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Ξενόπουλος, Δώνης, Ζαχίντ, Μπεκ, Περέα, Αγιούμπ, Νούνες, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Βαγιαννίδης και Καμπετσής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.