ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 3-1

Ξέσπασε ο Παναθηναϊκός, ξεχώρισε ο Βαγιαννίδης

Τη μέρα που τέσσερις ξένες ομάδες βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για να τον δουν, ο Βαγιαννίδης τους έκανε να φύγουν με χαμόγελα. Γκολ και ασίστ από τον νεαρό, 3-1 ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Παναιτωλικό και επιστροφή στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις.

Ξέσπασε ο Παναθηναϊκός, ξεχώρισε ο Βαγιαννίδης

Τη μέρα που τέσσερις ξένες ομάδες βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για να τον δουν, ο Βαγιαννίδης τους έκανε να φύγουν με χαμόγελα. Γκολ και ασίστ από τον νεαρό, 3-1 ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Παναιτωλικό και επιστροφή στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις.

Ο Παναθηναϊκός με απόλυτο πρωταγωνιστή τον νεαρό Γιώργο Βαγιαννίδη έφτασε σε μία εύκολη επικράτηση με 3-1 επί του Παναιτωλικού.

Το ματς

Ο Γιώργος Δώνης παρέταξε την ομάδα με σύστημα 4-2-3-1 και με αρκετές αλλαγές λόγω των τιμωρημένων. Στα αξιοσημείωτα ήταν η χρησιμοποίηση του Γιώργου Βαγιαννίδη, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.177 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ματς δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μιας και ο Κολοβέτσιος αναγκάστηκε να γίνει αλλαγή στο 5ο λεπτό του αγώνα και τη θέση του πήρε ο Νούνες.

Στα πρώτα δέκα λεπτά του αγώνα ο Παναιτωλικός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 13ο λεπτό του αγώνα ο Παναθηναϊκός είχε την πρώτη σημαντική στιγμή, με το σουτ του Ζαχίντ να μην βρίσκει στόχο.

Μόλις εννιά λεπτά αργότερα ο Παναιτωλικός απάντησε με το σουτ του Ντάουντα, το οποίο απέκρουσε ο Διούδης. Στην πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ με τον Βαγιαννίδη, ο οποίος έκανε ένα ονειρικό ντεμπούτο. Στο 23ο λεπτό του αγώνα λοιπόν ο Κουρμπέλης έκανε το γύρισμα, οι αμυντικοί του Παναιτωλικού δεν έδιωξαν καλά, με τον νεαρό να το εκμεταλλεύεται και να στέλνει την μπάλα από κοντά στα δίχτυα.

Στο 37΄το τριφύλλι έχασε τρομερή ευκαιρία να κάνει το 2-0, με τον Χατζηθεοδωρίδη να μην μπορεί από ευνοϊκή θέση να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Μόλις ένα λεπτό αργότερα ο Μουνιέ βγήκε φάτσα φόρα με τον Διούδη, με τον τελευταίο να τον κερδίζει και το σκορ να παραμένει στο 1-0.

Πέντε λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο τριφύλλι διπλασίασε τα τέρματα του με ασίστ του Βαγιαννίδη και πανέμορφο τελείωμα του Ζαχίντ έγινε το 2-0.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός τριπλασίασε τα τέρματα του με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μακέντα. Το πέναλτι κέρδισε με ωραία προσπάθεια ο Τάσος Χατζηγιοβάνης.

Ο ρυθμός του ματς έπεσε στη συνέχεια, με τον Παναθηναϊκό να πετυχαίνει και τέταρτο τέρμα με τον Μακέντα, αλλά τον διαιτητή να το ακυρώνει ως οφσάιντ. Στις καθυστερήσεις ο Παναιτωλικός έκανε το 3-1, με ωραία κεφαλιά του Ντάουντα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Διούδης, Κολοβέτσιος (6′ Νούνες), Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Πούγγουρας, Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Κουρμπέλης (78′ Νατζ), Βαγιαννίδης (60′ Αγιούμπ), Μακέντα

Παναιτωλικός: Φερνάντεθ, Ταχάρ, Ρόσα (72′ Φυτόπουλος), Ντάλσιο, Αλβάρες (59′ Μιμίτο), Μουνιέ (58′ Ντουάρτε) Κέβιν, Ντάουντα, Τσιγγάρας, Μαλής, Σιέστεντ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.