ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σωκράταρος: Ο Διούδης είναι πια top class τερματοφύλακας

Ο Σωκράτης Διούδης και χθες κράτησε όρθιο τον Παναθηναϊκό όταν χρειάστηκε.

Σωκράταρος: Ο Διούδης είναι πια top class τερματοφύλακας

Σωστά τα εύσημα του χθεσινού αγώνα πήγαν στον Βαγιαννίδη. Πάντα αρέσει στον κόσμο να ασχολείται με νέα πρόσωπα. Και ο μικρός έδωσε σε όλους μας το ερέθισμα να ασχοληθούμε μαζί του, με την παρουσία του απέναντι στον Παναιτωλικό. Όχι μόνο με το γκολ και την πάσα στο 2-0. Αλλά με την εν γένει εικόνα του.

Όμως για ακόμα ένα ματς ο Παναθηναϊκός είχε στο τέρμα του έναν… κέρβερο. Δεν πουλάει πολύ ο τερματοφύλακας, αλλά ο Σωκράτης Διούδης αξίζει τα συγχαρητήρια όλων για την εξέλιξή του και τις καταπληκτικές φετινές του εμφανίσεις. Από Σωκράτης έχει γίνει… Σωκράταρος.

Φέρτε στο μυαλό σας το χθεσινό παιχνίδι και θα δείτε πως και πάλι ήταν καθοριστικός. Με το σκορ στο 1-0, ο Μουνιέ έφυγε σε θέση τετ α τετ για να ισοφαρίσει. Αλλά ο Διούδης ήταν και πάλι εκεί. Έβγαλε το τετ α τετ και κράτησε ανέπαφη την εστία του, με τον Παναθηναϊκό να σημειώνει λίγα λεπτά μετά το 2-0 και να καθαρίζει το παιχνίδι.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.971 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα, όταν ο Ντάουντα σκόραρε στις καθυστερήσεις για το τελικό 3-1, ο Διούδης εκνευρίστηκε που δεν κράτησε το μηδέν και το έδειξε φανερά. Όπως και ο Γιώργος Δώνης. Και αυτή η νοοτροπία του Έλληνα τερματοφύλακα είναι που τον μετατρέπει σε σπουδαίο κίπερ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.