ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φάκελος Βαγιαννίδης: Τι ισχύει με τον νεαρό και το συμβόλαιό του

Οι συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό, η πρόταση από το Μονακό, το ενδιαφέρον των ξένων συλλόγων. Τι ισχύει με τον Βαγιαννίδη και το συμβόλαιό του που τελειώνει το καλοκαίρι.

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης ήταν καταπληκτικός στο χθεσινό ματς με τον Παναιτωλικό, τα φώτα δικαιολογημένα πέφτουν πάνω του και είναι λογικό ο κόσμος να αναρωτιέται τι μέλλει γενέσθαι με την υπόθεσή του. Μια υπόθεση που έχει περάσει από… χίλια κύματα και ακόμα δεν έχει καταλήξει πουθενά. Με το μέλλον του, λίγους μήνες πριν εκπνεύσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, να παραμένει μετέωρο.

Πως έχει αυτή τη στιγμή η κατάσταση; Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να συζητάει με την πλευρά του παίκτη για ανανέωση του συμβολαίου του. Και συγκεκριμένα με τους γονείς του παιδιού, που έχουν αναλάβει και ρόλο ατζέντηδων. Στις πρώτες κουβέντες που είχαν γίνει, το περασμένο καλοκαίρι, ο Νίκος Νταμπίζας δεν είχε σημείο επαφής μαζί τους. Έμοιαζε με μια υπόθεση τελειωμένη, αφού Νταμπίζας και πλευρά Βαγιαννίδη δεν τα έβρισκαν πουθενά.

Στα τέλη Νοεμβρίου κι ενώ ο Νταμπίζας είχε αποχωρήσει και τη θέση του είχε πάρει ο Τσάβι Ρόκα, ο Παναθηναϊκός είχε επίσημη πρόταση από τη Μονακό για την πώληση του ποδοσφαιριστή. Πρόταση που έφτανε το μισό εκατομμύριο ευρώ για να τον παραχωρήσει τον Γενάρη. Οι πράσινοι δεν τη δέχτηκαν, αφού παράλληλα ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής είχε αναλάβει τις συζητήσεις. Και τις είχε φέρει σε καλύτερο επίπεδο.

Τον Γενάρη οι πληροφορίες ανέφεραν πως ο Βαγιαννίδης έφτασε ένα βήμα πιο κοντά στην ανανέωση με τον Παναθηναϊκό. Ο Ρόκα πλησίασε τα… θέλω της πλευράς του παίκτη, ο οποίος έβλεπε πως η παραμονή του στον Παναθηναϊκό ίσως να είναι προς το αγωνιστικό του συμφέρον: θα πάρει χρόνο συμμετοχής, θα έχει την ευκαιρία να δείξει πράγματα, να εξελιχθεί, να καθιερωθεί.

Αυτή τη στιγμή η υπόθεση μοιάζει… παγωμένη, αλλά παραμένει σε ένα καλό επίπεδο. Κάτι που φάνηκε και από τις χθεσινές δηλώσεις του ποδοσφαιριστή. Ο Βαγιαννίδης είπε πως ο Παναθηναϊκός είναι το σπίτι του και πως επιθυμία του είναι να παραμείνει σε αυτόν. Μια δήλωση προς τη σωστή κατεύθυνση, που δείχνει πως οι δύο πλευρές βαδίζουν σε σωστό δρόμο για οριστική συμφωνία και για παραμονή του παίκτη στο τριφύλλι.

Χθες πάντως υπήρχαν ξένα “μάτια” στο γήπεδο για τον παίκτη. Δύο γερμανικές ομάδες, μία τούρκικη και μία γαλλική. Και αναμένεται να επανέλθουν. Γι’ αυτό ο Παναθηναϊκός πρέπει να δράσει γρήγορα πλέον, προκειμένου να δέσει τον παίκτη. Πιθανόν και με μια μεγάλη ρήτρα.

Exit mobile version