ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ακόμα ένα άχρηστο αφιέρωμα (;)

Μα, γράφετε για ένα 18χρονο παιδί επειδή έβαλε ένα γκολ; Γράφουμε για ένα 18χρονο παιδί επειδή έβαλε ένα γκολ! Ο Γιώργος Βαγιαννίδης είναι το θέμα της ημέρας και είναι δική του υπόθεση πόσες φορές ακόμα μπορεί να γίνει τέτοιο.

Ακόμα ένα άχρηστο αφιέρωμα (;)
Είσαι 18 ετών. 19 παρά επτά μήνες, αν θέλουμε να ακριβολογούμε. Στην Ευρώπη, δε θεωρείσαι και τόσο πολύ ταλέντο. Στην Ισπανία θα ήσουν γνωστός, στην Αγγλία φέρελπις και στην Ολλανδία… βετεράνος. Ζεις, όμως, στην Ελλάδα, οπότε είναι φυσιολογικό – ίσως να είναι και είδηση – ότι έκανες ντεμπούτο για πρώτη φορά στη Super League. Σήμερα, η πλειοψηφία των εφημερίδων έχει το όνομά σου στο πρωτοσέλιδο. Ναι, μέχρι και το «Φως των Σπορ» επέλεξε εσένα να προτάξει από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Παναιτωλικού.

Ολο το άρθρο εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.