ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αποστολάκης στο panathinaikos24.gr: «Ξεκάθαρος στόχος μου η παραμονή στον Παναθηναϊκό»

Για την επέκταση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό, αλλά και τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, μίλησε στο Panathinaikos24.gr, ο Κώστας Αποστολάκης.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής πήρε φανέλα βασικά στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και μετά το τέλος του ματς, μίλησε στο Panathinaikos24.gr, για τις συζητήσεις που υπάρχουν στο θέμα της επέκταση της συνεργασίας του με το «τριφύλλι», τις συμβουλές που του έχει δώσει ο πατέρας του Στράτος, αλλά και για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Panathinaikos24.gr:

Για την απόδοση της ομάδας κόντρα στον Παναιτωλικό και τα πολλά νέα πρόσωπα που είχε η ενδεκάδα: «Μπορεί να μοιάζει εύκολο το αποτέλεσμα έτσι όπως ήρθε το σκορ στο τέλος, αλλά θα πρέπει να ξέρετε πως δεν ήταν. Αυτοί που ξεκινήσαμε δεν είχαμε ξαναπαίξει μαζί, δεν μπορούσαμε να προσαρμοστούμε ειδικά στα πρώτα 10-15 λεπτά του ματς. Δεν είχαμε συνοχή και κάναμε αρκετά λάθη. Μετά αρχίσαμε να ισορροπούμε, βρήκαμε τις θέσεις μας, δείξαμε σοβαρότητα και εν τέλει τα καταφέραμε».

Για το γεγονός πως η ομάδα ξεπέρασε τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ: «Έτσι όπως ήρθε ο αποκλεισμός, μας αφήνει μία πικρία. Είχαμε παίξει απέναντι τους στο πρωτάθλημα, τους κερδίσαμε εύκολα και κάπου εκεί ίσως να παρασυρθήκαμε. Βέβαια και η εικόνα μας στα δυο ματς δεν ήταν καλή, συν κάποιοι άλλοι παράγοντες που συνέβαλλαν για να έρθει αυτός ο αποκλεισμός».

Για τα παιχνίδια που μένουν ακόμα μέχρι να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια και τα πλέι οφ που ακολουθούν: «Κάναμε μόνο ένα καλό βήμα σήμερα. Από κει και πέρα, θα πρέπει να δείξουμε ανάλογη σοβαρότητα μέχρι να έρθουν τα ματς των πλέι οφ τα οποία με βάση τα αποτελέσματα που θα φέρουμε, θα μπορούμε να κρίνουμε αν προσεγγίσαμε το στόχο που είχαμε θέσει από την αρχή της χρονιάς. Σίγουρα έχουμε χάσει πόντους και σε κάποια ματς τα οποία για το επίπεδο του Παναθηναϊκού δεν δικαιολογούνται, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για τις συζητήσεις που υπάρχουν σχετικά με το νέο του συμβόλαιο: «Όπως γνωρίζετε υπάρχουν κάποιες συζητήσεις με την ομάδα. Είχαν βρεθεί κάποια εμπόδια, ελπίζω να ξεπεραστούν και θα δούμε πως θα είναι η κατάληξη».

Για το αν επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα: «Είμαι στην ομάδα από μικρό παιδί και εννοείται πως θέλω και να παραμείνω. Είναι ξεκάθαρος ο στόχος και ο δικός μου και της οικογένειας μου για παραμονή στην ομάδα. Αλλά θα πρέπει να ξεπεραστούν όπως προείπα τα προβλήματα που εμφανίστηκαν. Είμαι 20 χρονών και θέλω μόνο να παίζω. Έτσι θα μπορέσω να εξελιχθώ και να καταφέρω πράγματα».

Για το αν του έχει πει κάτι ο πατέρας του Στράτος: «Εκείνος έχει κατακτήσει πράγματα στον Παναθηναϊκό, έχει κάνει μεγάλη καριέρα με το συγκεκριμένο σύλλογο, θέλει να μείνω, αλλά δεν με έχει επηρεάσει ούτε στο ελάχιστο. Μένει έξω από τις συζητήσεις που κάνουμε, αλλά σίγουρα όπως το αντιλαμβάνομαι κι εγώ, θα ήθελε να παραμείνω στην ομάδα. Μιλάμε μόνο για την εικόνα μου και δέχομαι συμβουλές πάνω στο αγωνιστικό κομμάτι».

Exit mobile version