ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Υποψήφιος για MVP της Ευρωλίγκα ο Καλάθης (Vid)

Τους υποψηφίους για το βραβείο του MVP της σεζόν, γνωστοποίησε η Ευρωλίγκα, με τον Νικ Καλάθη να είναι μέσα στους «εκλεκτούς».

Υποψήφιος για MVP της Ευρωλίγκα ο Καλάθης (Vid)

Τους παίκτες που θα διεκδικήσουν το σημαντικότερο ατομικό βραβείο της σεζόν για την Ευρωλίγκα, γνωστοποίησε η διοργανώτρια αρχή.

Στη λίστα που ανακοίνωσε η Ευρωλίγκα, βρίσκονται κορυφαία ονόματα που έχουν ξεχωρίσει ως τώρα, με τους Λάρκιν της Εφές, Τζέιμς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μίροτιτς της Μπαρτσελόνα να δεσπόζουν.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός θα έχει εκπρόσωπο τον συνήθη… ύποπτο Νικ Καλάθη. Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» μετράει 13,4 πόντους και 9,4 ασίστ ανά ματς στη φετινή Euroleague και έχει ρόλο αουτσάιντερ.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 37.002 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά οι υποψήφιοι:

Νικ Καλάθης (Παναθηναϊκός)

Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς (Βαλένθια)

Μάικ Τζέιμς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας)

Σέιν Λάρκιν (Αναντολού Εφές)

Νίκολα Μίροτιτς (Μπαρτσελόνα)

Άντονι Ράντολφ (Ρεάλ Μαδρίτης)

Σκότι Ουίλμπεκιν (Μακάμπι Τελ Αβίβ)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.