ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ντ. Ουίλκινς για Βράνκοβιτς: «Σπουδαία τάπα του Στόγιαν – Θα το λέω μέχρι να πεθάνω»

Το εντυπωσιακό κόψιμο του Βράνκοβιτς στον Μοντέρο της Μπαρτσελόνα στον τελικό του 1996, θυμήθηκε ο Ντομινίκ Ουίλκινς σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ντ. Ουίλκινς για Βράνκοβιτς: «Σπουδαία τάπα του Στόγιαν - Θα το λέω μέχρι να πεθάνω»

Στην εφημερίδα «Mundo Deportivo», μίλησε ο Ντομινίκ Ουίλκινς με αφορμή τον εορτασμό για τα 60α του γενέθλια και θυμήθηκε τον Παναθηναϊκό και τον αξέχαστο τελικό κόντρα στην Μπαρτσελόνα τον Απρίλη του 1996.

«Ήταν μια απίστευτη τάπα!» είπε αρχικά ο μεγαλύτερος αθλητής που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού. «Καταλαβαίνω ότι αυτά τα πράγματα είναι δύσκολα για τους φιλάθλους των άλλων ομάδων, αλλά ξέρω ότι ήταν μια σπουδαία τάπα. Λυπάμαι, αλλά δεν θα αλλάξω άποψη ποτέ, πιστεύω αυτό που λέω και έτσι θα είναι μέχρι να πεθάνω. Και να ξεκαθαρίσω κάτι: Μου αρέσει πολύ η Βαρκελώνη και η Ισπανία, έχω έρθει αρκετές φορές και είναι μια καταπληκτική χώρα», κατέληξε ο Ντομινίκ.

https://www.youtube.com/watch?v=V77EvBuPGvQ&feature=emb_title

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.838 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.