ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Ποιο ΟΑΚΑ; 100 φορές Λεωφόρο!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την πιθανότητα επιστροφής στη Λεωφόρο από τη νέα χρονιά, την προτίμηση των παικτών και τα βελτιωτικά έργα.

Ποιο ΟΑΚΑ; 100 φορές Λεωφόρο! | panathinaikos24.gr

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την πιθανότητα επιστροφής στη Λεωφόρο από τη νέα χρονιά, την προτίμηση των παικτών και τα βελτιωτικά έργα.

Στην Λεωφόρο έχει βρει τον τρόπο, το ίδιο πρέπει να κάνει και εκτός έδρας!
Στην Λεωφόρο έχει βρει τον τρόπο, το ίδιο πρέπει να κάνει και εκτός έδρας! 520 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η επιστροφή στην Λεωφόρο από τη νέα περίοδο είναι πιθανή, πιο πιθανή από κάθε άλλη φορά την τελευταία διετία. Είναι κάτι, που το θέλουν ο Αλαφούζος, αλλά και ο προπονητής και οι παίκτες. Οι παίκτες δημόσια το δηλώνουν, ότι στην Λεωφόρο θα νοιώθουν την έδρα και ο αντίπαλος θα νοιώθει το εκτός έδρας. Ο Γιώργος Δώνης το ανέφερε και αυτός προχθές τονίζοντας, όμως, ότι ο Παναθηναϊκός κάποια στιγμή χρειάζεται μία σύγχρονη έδρα.

Είναι φανερό, ότι από το ΟΑΚΑ φέτος ο Παναθηναϊκός βγήκε χαμένος. Ο μέσος όρος εισιτηρίων της ομάδας δεν γεμίζουν, ούτε τη… μισή Λεωφόρο. Και η ομάδα παίζει συνήθως σε ένα άδειο ΟΑΚΑ και πάνω σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, που το λένε οι παίκτες, το λέει και ο Δώνης. Προσοχή, για να μην δημιουργηθεί λάθος εντύπωση. Ασφαλώς και ο Παναθηναϊκός θα αλλάξει επίπεδο, μόλις αποκτήσει την δική του σύγχρονη έδρα, είτε στον Βοτανικό, είτε κάπου άλλου. Σύγχρονη έδρα ΔΕΝ είναι η Λεωφόρος. Το αντίθετο θα έλεγα.

Από την στιγμή, όμως, που στην ΠΑΕ θα πάρουν την απόφαση να επιστρέψουν και έρθουν και σε συνεννόηση και με τον ερασιτέχνη, τότε σαφέστατα είναι 100 φορές καλύτερα η ομάδα να παίζει στην Λεωφόρο, παρά στο ΟΑΚΑ. Χίλιες φορές να γεμίζει η Λεωφόρος και να μένει κόσμος απ’έξω σε όλα τα ματς, παρά να παίζεις στο ΟΑΚΑ με 15000 κόσμο και να μην αισθάνεσαι, ότι παίζεις εντός έδρας. Και φυσικά ο στόχος του Παναθηναϊκού θα πρέπει να είναι να φτιάξει το δικό του σύγχρονο σπίτι, όπως έχει συμβεί με όλες τις μεγάλες ομάδες. Αλλά μέχρι τότε… Λεωφόρος.

Η επιστροφή στην Λεωφόρο σημαίνει και έργα βελτίωσης του γηπέδου, τα οποία θα αναλάβει η ΠΑΕ, από την στιγμή που θα αποφασίσει να γυρίσει εκεί. Ο Παναθηναϊκός, αγωνιστικά, τη νέα περίοδο δεν φαίνεται ότι θα έχει μεγάλες διαφορές με φέτος. Δεν πρόκειται να γίνει μία ομάδα, που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Οπότε είναι καλό να επιστρέψει στην Λεωφόρο για να έχει και πάλι μία απόρθητη έδρα. Αυτή η ομάδα, που βλέπουμε στον δεύτερο γύρο,  αν έχει μία δυνατή έδρα θα μπορεί να φέρει και πιο καλά αποτελέσματα. Είναι σημαντικό να αισθάνεσαι την δύναμη της έδρας. Και για τα ελληνόπουλα, που παίζουν στην ομάδα, αλλά και για τους ξένους παίκτες, που έχουν έρθει και έχουν αισθανθεί την δύναμη της έδρας φέτος μόνο στα ματς με τον ΠΑΟΚ.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close