ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Ο Παπαγιάννης στην πιο παραγωγική σεζόν του

Ο Παπαγιάννης κέρδισε τον άτυπο τίτλο του MVP του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση κόντρα στον Άρη.

Παναθηναϊκός: Ο Παπαγιάννης στην πιο παραγωγική σεζόν του

Γεμάτη εμφάνιση πραγματοποίησε κόντρα στον Άρη στη Θεσσαλονίκη ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Έλληνας σέντερ του Παναθηναϊκού, ήταν ο πολυτιμότερος για την ομάδα του, στη νίκη με 88-81.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

Ο Γιώργος Παπαγιάννης έδωσε και κέρδισε πολλές μάχες μέσα στις ρακέτες, στον σημερινό αγώνα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τον Άρη, φτάνοντας στο «double-double» και επιβεβαιώνοντας ότι διανύει την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.472 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

*Ο διεθνής σέντερ έφτασε για 2η φορά φέτος σε «double-double» μετά από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στην Πάτρα με τον Προμηθέα. Είχε σήμερα 11 πόντους και 12 ριμπάουντ -ατομικό ρεκόρ περιόδου- για να σημειώσει το 8ο «double-double» των «πράσινων», με το οποίο ανέβηκαν στη 2η θέση της σχετικής λίστας πίσω από τον Ήφαιστο που έχει εννιά, όλα από τον Σον Έβανς.

Ο Παπαγιάννης κέρδισε τον άτυπο τίτλο του MVP του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για τρίτη φορά στο φετινό Πρωτάθλημα (είχε 26 βαθμούς στο ranking) μετά το εντός έδρας ματς με το Ρέθυμνο Cretan Kings -μαζί με τον Μήτογλου- και το εκτός έδρας ματς με τον Προμηθέα.

Οι αριθμοί δείχνουν ότι διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του αφού οι μέσοι όροι του στους πόντους (10), στα εύστοχα δίποντα (4,3), σε αμυντικά (3,9), επιθετικά (2,1) και βέβαια στα συνολικά ριμπάουντ (6), αλλά και στο ranking (14,8) είναι οι κορυφαίοι της εξαετούς διαδρομής του στην ΕΚΟ Basket League.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.