ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ανοιχτό του Βέλεθ εν όψει καλοκαιριού

Ο Φρανκ Βέλεθ αρέσει σε Δώνη και Ρόκα και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Ποια τα δεδομένα.

Ανοιχτό του Βέλεθ εν όψει καλοκαιριού

Παρά τις διαψεύσεις για πρόταση από πλευράς Άρη, η αλήθεια είναι πως τόσο ο Γιώργος Δώνης, όσο και ο Τσάβι Ρόκα έχουν σε εκτίμηση τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό και η υπόθεσή του παραμένει «ζωντανή» για τους «πράσινους».

Ο 28χρονος μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι, συμφωνία με τον Άρη δεν έχει υπάρξει για νέο συμβόλαιο, με τον παίκτη να έχει στα χέρια του ήδη πρόταση από το εξωτερικό που είναι καλή οικονομικά.

Ωστόσο, επεξεργάζεται και το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, αφού έχει ενημερωθεί πως τόσο ο Ρόκα όσο και ο Δώνης ενδιαφέρονται για εκείνον.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.854 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εξελίξεις αναμένονται τους επόμενους μήνες, με τον Άρη πάντως να μην έχει πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα. Φέτος ο Βέλεθ έχει 25 συμμετοχές, 4 γκολ και μία ασίστ με τον Άρη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.