ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παναθηναϊκός: «Σεβαστείτε την προσπάθεια της ομάδας, μην έρθετε χωρίς εισιτήριο»

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο εξέδωσε ανακοίνωση για το αυριανό ματς της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό, στο βόλεϊ ανδρών.

Παναθηναϊκός: «Σεβαστείτε την προσπάθεια της ομάδας, μην έρθετε χωρίς εισιτήριο»

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο εξέδωσε ανακοίνωση για το αυριανό ματς της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό, στο βόλεϊ ανδρών.

Ως γνωστόν, τα εισιτήρια διατέθηκαν μέσω viva και εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά. Μάλιστα, ο τρόπος διάθεσης εξόργισε τους οργανωμένους οπαδούς που με σκληρή ανακοίνωσή τους, έριξαν βέλη στον Δ. Γιαννακόπουλο και ζητώντας συγγνώμη από την ομάδα, τόνισαν ότι δε θα βρεθούν στο γήπεδο.

Σύλλογος σε ανακοίνωσή του εξήγησε το πώς διατέθηκαν τα 900 εισιτήρια μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας και αποκλειστικά σε μέλη του, ενώ ζητά από τον κόσμο που δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει την παρουσία του στο παιχνίδι, να μην προσεγγίσει καν το γήπεδο. Υπενθυμίζουμε πως στα τέλη Ιανουαρίου μετά τον αγώνα μπάσκετ γυναικών κόντρα στον Σπόρτινγκ όπου 50 άτομα είχαν μπει χωρίς εισιτήριο στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος», ο Σύλλογος είχε ανακοινώσει πως δεν θα δεχθεί το παραμικρό παράπτωμα από εκείνο το σημείο.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.001 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη

«Η φετινή υπερπροσπάθεια που γίνεται στο τμήμα βόλεϊ ανδρών μας έχει φέρει ένα βήμα πριν από έναν τίτλο μετά από δέκα χρόνια.

Όπως είναι λογικό, αυτό έχει φέρει ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων μας με αποτέλεσμα να υπάρξει τεράστια ζήτηση για να παρακολουθήσουν τον αυριανό τελικό στον «Άγιο Θωμά».

Έχοντας, λόγω χωρητικότητας του γηπέδου, τη δυνατότητα να εξυπηρετηθούν αυστηρά 900 μέλη, τα εισιτήρια βγήκαν προς διάθεση μέσω ίντερνετ ώστε να διατεθούν με δικαιοσύνη και χωρίς διακρίσεις.

Ευελπιστούμε ότι όλοι θα σεβαστείτε την ανωτέρω προσπάθεια που γίνεται από το τμήμα και δεν θα προσπαθήσετε να προσεγγίσετε το γήπεδο άνευ εισιτηρίου, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στους αθλητές μας να διεκδικήσουν τον τίτλο, αλλά και στους φιλάθλους μας να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια της ομάδας που τόσο αγαπάνε. Καλή μας επιτυχία».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...