ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στο χέρι του ο Βέλεθ!

Ο Τσάβι Ρόκα βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Φραν Βέλεθ, ο οποίος φαίνεται να... ψήνεται για Παναθηναϊκό.

Στο χέρι του ο Βέλεθ!

Ο Τσάβι Ρόκα συνεχίζει να δουλεύει πυρετωδώς και να προετοιμάζει από τώρα τον Παναθηναϊκό της επόμενης σεζόν.

Μετά τον Καρλίτος, τον οποίο έκλεισε από τον Γενάρη για το καλοκαίρι, είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ακόμα μία μεταγραφή με τον ίδιο τρόπο. Να δώσει, δηλαδή, από τώρα τα χέρια και να υπογράψει ο ποδοσφαιριστής τον ερχόμενο Ιούλιο.

Ο λόγος για τον Φραν Βέλεθ, το όνομα του οποίου απασχολεί τις τελευταίες μέρες την επικαιρότητα του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι φέρονται να έκαναν πρόταση αγοράς του παίκτη τον Γενάρη, με τον Άρη πάντως να αρνείται ότι υπήρξε οποιαδήποτε επαφή.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.295 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ωστόσο, το δεδομένο είναι πως ο Ρόκα έχει επικοινωνία με τον Ισπανό στόπερ, κάτι που επιτρέπεται αφού το συμβόλαιό του τελειώνει το ερχόμενο καλοκαίρι. Άρα μπορεί να συζητάει – και να κλείσει – με όποια ομάδα επιθυμεί.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως Ρόκα και Βέλεθ έχουν βρει κοινό σημείο επαφής. Και στο οικονομικό και στη διάρκεια του συμβολαίου. Και αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός μοιάζει να είναι ένα βήμα μπροστά από τους υπόλοιπους. Και από τον Άρη, που δεν ικανοποιεί έως τώρα τον παίκτη με την πρόταση που έχει κάνει.

Ο ίδιος ο Βέλεθ δείχνει να προτιμά Παναθηναϊκό, ενώ η… απειλή υπάρχει μονάχα από το εξωτερικό και αν θα έρθει κάποια μεγάλη πρόταση. Προς το παρών, πάντως, δεν υπάρχει τίποτα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.