ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ανδρεόπουλος: “Θα τα δώσουμε όλα”

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος μίλησε για το σημερινό ματς με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι η ομάδα του θα τα δώσει όλα για την κούπα.

Ανδρεόπουλος:

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος μίλησε για το σημερινό ματς με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι η ομάδα του θα τα δώσει όλα για την κούπα.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε: «Ξέρουμε πως είναι ένας ιδιαίτερος αγώνας. Είναι ένας αγώνας τίτλου και εδώ που έχουμε φτάσει δεν έχουμε επιλογή από το να τα δώσουμε όλα για να κατακτήσουμε το τρόπαιο που τόσο θέλει όλος ο κόσμος του Παναθηναϊκού».
Από την πλευρά του, ο  Σωτήρης Πανταλέων τόνισε: «Είναι ένας τελικός απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Εμείς θέλουμε πολύ να κερδίσουμε, θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε το Λιγκ Καπ. Όπως είπα και μετά το πρώτο ματς, το πιο σημαντικό είναι ότι ο Παναθηναϊκός έχει επιστρέψει και αυτός είναι ένας από τους πολλούς τελικούς που θα ακολουθήσουν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.