ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

9 χρόνια από τη βραδιά – ντροπής στο Καραϊσκάκη (vid, pics)

Η 19η Φεβρουαρίου 2011, είναι γνωστή ως η μέρα που το Ελληνικό ποδόσφαιρο… διδάχτηκε ήθος από τον Ολυμπιακό.

9 χρόνια από τη βραδιά - ντροπής στο Καραϊσκάκη (vid, pics)

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχτηκαν τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης» όπου με νίκη τους απέναντι στους «πράσινους» θα «καθάριζαν» άλλο ένα πρωτάθλημα… ωστόσο ο Παναθηναϊκός ήταν αποφασισμένος να μην… χαρίσει τον τίτλο στον Ολυμπιακό και πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό ματς κατάφερε να σκοράρει για το 1-2, ωστόσο ο Καλόπουλος και οι βοηθοί του… είχαν άλλη άποψη.

ÓÉÓÅ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ  CISSE OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS

Το κανονικότατο γκολ του Κώστα Κατσουράνη (αλήθεια πόσοι τον κάλυπταν τελικά;) ακυρώθηκε ως οφ σάιντ, ενώ ποιος θα ξεχάσει το γκολ του Ολυμπιακού (οφ σάιντ), το πέναλτι του Τοροσίδη και πολλά ακόμα.

Κερασάκι στην τούρτα δε, οι απίστευτες… δηλώσεις του προέδρου του Ολυμπιακού, κ. Μαρινάκη περί ήθους, ενώ φυσικά και οι ύβρεις που εξαπέλυσε προς τον Σισέ.

ÓÉÓÅ  ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ  CISSE OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS

Επειδή όμως τα λόγια και οι σφυρίχτρες δεν έφτασαν… το ξύλο και οι προπηλακισμοί έκαναν τη εμφάνιση τους, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να μπουκάρουν στο γήπεδο και να πιάνονται στα χέρια με ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Ένα ντέρμπι ντροπής, αίσχους και αηδίας, ολοκληρώθηκε εκείνο το βράδυ με τους… galacticos του Πειραιά να κατακτούν άλλο ένα πρωτάθλημα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE