ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ανδρεόπουλος: «Για τον Καλαφάτη…»

Στη μνήμη του ιδρυτή του Παναθηναϊκού, Γιώργο Καλαφάτη, αφιέρωσε τον τίτλο του Λιγκ Καπ, ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

Ανδρεόπουλος: «Για τον Καλαφάτη…» | panathinaikos24.gr

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος δεν ξέχασε τον ιδρυτή του Συλλόγου και αφιέρωσε τον πρώτο τίτλο μετά από δέκα στείρα χρόνια, στη μνήμη του ιδρυτή του Παναθηναϊκού, Γιώργο Καλάφατη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των πρασίνων:

«Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Περιμέναμε να αντιδράσει ο Ολυμπιακός. Για εμάς το παιχνίδι ξεκίνησε καλά, είχαμε πολύ ενέργεια και επιθυμία. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να βρει τον τρόπο να μπει στο ματς, μας περιόρισε την επίθεση και δυσκολευτήκαμε να τον αντιμετωπίσουμε. Το παιχνίδι δεν γυρνάει με ένα στοιχείο, αλλά με πολλά. Άρχισε πάλι να δουλεύουν τα δυνατά μας σημεία, η πίεση από το σερβίς και βγάλαμε τον Ολυμπιακό από το φιλέ και παράλληλα δούλεψε πάλι το μπλοκ μας και η άμυνα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο αντίπαλός μας είναι πολύ μεγάλος και τον σεβόμαστε. Στο μέλλον θέλουμε πάλι αυτόν τον αντίπαλο μπροστά μας, αυτή τη δυναμική των παιχνιδιών.

Είχα πολλά χρόνια να ζήσω τέτοιο παιχνίδι με τέτοιες ανατροπές. Αφιερώνουμε τη νίκη στον ιδρυτή του Παναθηναϊκού κ. Καλαφάτη και όλοι ξέρουμε τη σημαίνει η σημερινή ημέρα του συλλόγου. Οπότε αυτός ο τίτλος πάει σε αυτόν ίδρυσε έναν μεγάλο σύλλογο και του έδωσε αυτό το πνεύμα που διαχρονικά έφθασε τον Παναθηναϊκό να είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας».

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close