BLOG ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΝΤΑΛΕΩΝ

Πανταλέων: Μοναδικά τα συναισθήματα – Υπάρχει μεγάλη όρεξη για τίτλους

Ο Σωτήρης Πανταλέων, μέσα από το blog του στο Panathinaikos24.gr, γράφει για τα συναισθήματά του μετά την κατάκτηση του «League Cup», για το τι συνέβη στο ματς αλλά και για τη πράσινη συνέχεια.

«Καλησπέρα σας,

Είμαι κάτι πολύ παραπάνω από χαρούμενος σήμερα. Ήταν πολλά τα 10 χρόνια για να είναι ο Παναθηναϊκός χωρίς κούπα. Αυτά τα χρόνια ήταν δύσκολα. Αυτή τη χαρά τη χρειαζόμασταν τόσο εμείς όσο και ο κόσμος της ομάδας. Παλέψαμε από το πρώτο μέχρι και τον τελευταίο πόντο του αγώνα. Όπως είπα και στο προηγούμενο μπλοκ μου ο τελικός ο χθεσινός είναι ένας από τους πολλούς που θα ακολουθήσουν. Υπάρχει μεγάλη όρεξη για τελικούς αλλά και για τίτλους.

Το ματς ξεκίνησε καλά αλλά η νίκη ήρθε δύσκολα. Στα πρώτα δύο σετ ήμασταν κυρίαρχοι και προηγηθήκαμε με 2-0. Μετά για κάποιο λόγο δεν μας έβγαινε τίποτα. Το παιχνίδι πήγε στο χρυσό σετ και εκεί δείξαμε σθένος, ψυχή και έτσι φτάσαμε στην κατάκτηση του «League Cup». Εκεί ήταν που μίλησε ο χαρακτήρας τόσο των παικτών όσο και των προπονητών.

Ο κόσμος γι΄ άλλο ένα ματς ήταν συγκλονιστικός. Οι στιγμές μοναδικές και εύχομαι να τις επαναλάβουμε σύντομα. Από δω και πέρα στρέφουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα. Έχουμε ένα δύσκολο ματς το Σάββατο και πρέπει να συγκεντρωθούμε σ΄ αυτό. Τα καλύτερα έρχονται.

Θα τα ξαναπούμε,

Σωτήρης Πανταλέων»

Exit mobile version