ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Με τα γκολ στη Ρώμη, με την έδρα στο Λεβερκούζεν!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Με τα γκολ στη Ρώμη, με την έδρα στο Λεβερκούζεν!

Η ευρωπαϊκή δράση συνεχίζεται σήμερα Πέμπτη (20/02) με 16 αγώνες για το Europa League και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δύο δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Τις σημερινές μας προτάσεις μπορείτε να τις βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στην betshop. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Ανοιχτό παιχνίδι στη Ρώμη!

Στις 22:00 επίσης, στο Ολίμπικο, η Ρόμα φιλοξενεί τη Γάνδη.

Οι Ρωμαίοι τερμάτισαν 2οι στον 10ο όμιλο, πίσω από την Μπασακσεχίρ και μπροστά από τις Γκλάντμπαχ και Βόλφσμπεργκερ.

Δεν είναι καλά η ομάδα του Φονσέκα τον τελευταίο μήνα, μετρά 4 ήττες και μία ισοπαλία σε αυτό το διάστημα, έχοντας δεχτεί 13 γκολ! Το Σάββατο, στην έδρα της Αταλάντα, προηγήθηκε με τον Τζέκο λίγο πριν το ημίχρονο, όμως πριν ολοκληρωθεί μία ώρα αγώνα είδε τους “μπεργκαμάσκι” να γυρίζουν το παιχνίδι. Είχαν προηγηθεί οι ήττες από Σασσουόλο (4-2 εκτός) και Μπολόνια (2-3 εντός). Έτσι έπεσε στην 5η θέση και η απόσταση από την πρώτη 4αδα πήγε στο -6.

Η Γάνδη είναι εντυπωσιακά βελτιωμένη στο ξεκίνημα του 2020, προέρχεται από 5 νίκες και 1 ισοπαλία στα τελευταία της παιχνίδια και έχει αναρριχηθεί στη 2η θέση της Jupilier League του Βελγίου, στο -9 από την Κλαμπ Μπριζ. Την περασμένη Παρασκευή πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Έουπεν με 2-3. Σε όλα τα φετινά της παιχνίδια έχει επιβεβαιωθεί το Over 2.5, στα 4 από αυτά το αμφίσκορο.

Ξεκάθαρη επιλογή το Goal/Goal (1.83) στη Ρώμη, αφού οι δύο ομάδες παίζουν ανοιχτά, έχουν ποιότητα στην επίθεση και μεγάλα κενά στα μετόπισθεν.

Βήμα πρόκρισης για τη Λεβερκούζεν

Στις 22:00, στο BayArena, η Λεβερκούζεν αντιμετωπίζει την Πόρτο.

Εντυπωσιακές οι “ασπιρίνες” στην επανέναρξη της Bundesliga, μετρούν 4/5 νίκες και ανέβηκαν στην 5η θέση με 40 βαθμούς, στο -6 από την κορυφή. Αφού διέλυσαν τις Πάντερμπορν (1-4 εκτός) και Φορτούνα (3-0 εντός), ηττήθηκαν στο Χόφενχαϊμ (2-1). Επέστρεψαν στις επιτυχίες με δύο σερί ανατροπές επί των Ντόρτμουντ (4-3 εντός) και Ουνιόν (2-3 εκτός). Βρέθηκαν στους “32” του Europa καθώς τερμάτισαν στην 3η θέση του 4ου ομίλου στο Champions League, πίσω από Γιουβέντους και Ατλέτικο.

Η Πόρτο πέρασε ως πρώτη από τη φάση των ομίλων του Europa League, μπροστά από Ρέιντζερς, Γιουνγκ Μπόις και Φέγενορντ. Πολύ ανεβασμένη στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας, προέρχεται από 4 διαδοχικές νίκες, συμπεριλαμβανομένου του 3-2 επί της Μπενφίκα και έχει μειώσει την απόσταση από την κορυφή στο 1 πόντο!

Η Λεβερκούζεν είναι σε τρομερή φόρμα και μπροστά στο κοινό της έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη απόψε, απέναντι σε μία Πόρτο που δεν πείθει μακριά από το Ντραγκάο, όπως φάνηκε και στους ομίλους της διοργάνωσης. Επιλογή μας ο άσος, σε απόδοση 2.01. 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...