Οι δυο πλευρές κρατούν χαμηλούς τόνους μετά τη χθεσινή συνάντηση, αλλά τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν σύντομα. Ολα όσα έγιναν στη συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τη μητέρα του ποδοσφαιριστή και ποιες οι πιθανότητες παραμονής. Η Μονακό, ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός και η τελική απόφαση.

*Το χθεσινό ραντεβού έγινε ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο του «τριφυλλιού» και τη μητέρα του νεαρού Γιώργου Βαγιαννίδη, τον άνθρωπο, δηλαδή, που διαχειρίζεται την όλη υπόθεση του παίκτη. Ο Αλαφούζος κάλεσε τη… μαμά Βαγιαννίδη για να της δείξει ότι ο Παναθηναϊκός βλέπει πολύ σοβαρά την περίπτωση του γιου της. Θέλησε με αυτό τον τρόπο να φανεί ξεκάθαρα ότι το τριφύλλι θέλει να κρατήσει τον νεαρό ταλαντούχο μπακ και αυτό ήταν και το αντικείμενο συζήτησης. «Θέλουμε πολύ τον Γιώργο και βλέπουμε σοβαρά την περίπτωσή του. Θέλω να σας πω ότι τα όσα σας έχουν πει οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος για τον γιο σας ισχύουν. Θέλουμε να μείνει, θέλουμε να μείνετε κι εσείς ευχαριστημένοι και θεωρούμε ότι στον  Παναθηναϊκό, ο Γιώργος θα εξελιχθεί και θα φτάσει εκεί που αξίζει», ήταν κάποια από τα λόγια του Γιάννη Αλαφούζου.

*Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δε συνηθίζει να το κάνει αυτό, κάτι που δείχνει και την έντονη επιθυμία για την αξιοποίηση του νεαρού. Το έκανε με Κουρμπέλη και Χατζηγιοβάνη, όταν παρενέβη και το θέμα έκλεισε θετικά.

*Στη συνάντηση δεν έπεσαν στο τραπέζι ποσά. Δεν έγινε συζήτηση για το οικονομικό. Περισσότερο ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού» θέλησε να δείξει την επιθυμία του Συλλόγου για την παραμονή Βαγιαννίδη. Η μητέρα του παίκτη άκουσε, είπε κι αυτή την άποψή της και συμφωνήθηκε να γίνει ένα νέο ραντεβού την ερχόμενη εβδομάδα, στην οποία θα παρθούν οι αποφάσεις. Ο παίκτης έχει, ήδη, στα χέρια του προτάσεις από Μονακό και ΠΑΟΚ, αλλά φαίνεται ότι προτεραιότητά του είναι η παραμονή του στο «τριφύλλι». Την πόρτα του ποδοσφαιριστή έχει χτυπήσει και ο Ολυμπιακός, αλλά μέχρι εκεί.

*Πολύς κόσμος ρωτάει ποιες είναι οι πιθανότητες παραμονής του Βαγιαννίδη. Πολλές είναι η απάντηση, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει κάτι με σιγουριά. Ο Βαγιαννίδης, το ξαναγράφουμε, θέλει να μείνει στην ομάδα. Άλλωστε, το είχε δηλώσει. Είναι από μικρό παιδί στο τριφύλλι, έχει μπροστά του πολλά να δουλέψει για να γίνει αυτός που μπορεί και αυτό μπορεί να το κάνει μέσω του Παναθηναϊκού. Υπομονή και σε λίγες μέρες θα γίνουν όλα γνωστά.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου