ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Ο Παναθηναϊκός πήρε την κούπα, αλλά οι ερυθρόλευκοι είδαν… ισοπαλία! (pic)

Τελικά, κάποια πράγματα στην Ελλάδα δε θα αλλάξουν ποτέ.

Ο Παναθηναϊκός πήρε την κούπα, αλλά οι ερυθρόλευκοι είδαν... ισοπαλία! (pic)

Τελικά, κάποια πράγματα στην Ελλάδα δε θα αλλάξουν ποτέ.

Έχουμε τονίσει και πάλι ότι ο περίφημος “οπαδικός Τύπος” (σε πολλά εισαγωγικά) δεν είναι κακό να υπάρχει. Άλλωστε, πολύς κόσμος θέλει να ενημερώνεται εκτενώς για την ομάδα που στηρίζει, συνεπώς επιλέγει Μέσα που έχουν περισσότερο ρεπορτάζ για έναν Σύλλογο. Ετσι είναι και η ιστοσελίδα που διαβάζετε, το panathinaikos24.gr.  Μια ιστοσελίδα για θέματα Παναθηναϊκού, χωρίς, όμως, παρωπίδες, με διάθεση για κανονική δημοσιογραφία και με κριτική σκέψη.

Το να προσπαθούμε να βαφτίσουμε το κρέας – ψάρι διότι αυτή είναι η… γραμμή, είναι σημείο των καιρών. Οπως το σημερινό πρωτοσέλιδο “ερυθρόλευκης” εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο, ο Ολυμπιακός ήρθε… ισόπαλος 3-3 με τον Παναθηναϊκό στο LEAGUE CUP και έχει το 51-1 υπέρ του.

Δηλαδή, το γεγονός ότι κάποιος κατέκτησε την κούπα και οι Πειραιώτες την έχασαν, έπειτα από μια ματσάρα, δεν είναι είδηση… Είπαμε. Κάποια πράγματα δε θα αλλάξουν ποτέ…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ