ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Βίντεο: 9χρονο αγόρι που πάσχει από νανισμό, κλαίει σπαρακτικά λόγω του bullying που δέχεται στο σχολείο

«Δώσε μου το μαχαίρι τώρα. Θέλω να πεθάνω». Το συγκινητικό βίντεο ανάρτησε η μητέρα του στο Facebook.

Βίντεο: 9χρονο αγόρι που πάσχει από νανισμό, κλαίει σπαρακτικά λόγω του bullying που δέχεται στο σχολείο

Συγκινεί το βίντεο που ανάρτησε στο Facebook μια μητέρα στην Αυστραλία, στο οποίο φαίνεται o 9χρονος γιος της που πάσχει από νανισμό, να κλαίει σπαρακτικά λόγω του καθημερινού bullying που δέχεται στο σχολείο. 

Η Γιαράκα Μπέιλς, θερμή υποστηρίκτρια των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρίες, δήλωσε στο NITV ότι πήγε να πάρει τον γιο της, Κουάντεν, από το σχολείο του Μπρίσμπεϊν την Τετάρτη και είδε με τα μάτια της έναν άλλον συμμαθητή να τον κοροϊδεύει για το ύψος του. 

Ο Κουάντεν γεννήθηκε με αχονδροπλασία, μια κυρίαρχη γενετική διαταραχή που προκαλείται από τον νανισμό. 

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 56.822 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Όταν έφτασαν στο αμάξι, η Μπέιλς, μην μπορώντας να αντέξει πια την αγωνία του γιου της, τον βιντεοσκόπησε να κλαίει, ώστε να παροτρύνει και άλλους γονείς να αναλάβουν δράση ενάντια στον σκληρό εκφοβισμό που δέχεται ο Κουάντεν.

«Μόλις πήρα τον γιο μου από το σχολείο και είδα με τα μάτια μου το bullying που δέχεται. Θέλω όλοι να ξέρουν, γονείς, εκπαιδευτικοί και δάσκαλοι ποιο είναι το αποτέλεσμα του εκφοβισμού», είπε η Μπέιλς.

«Το μόνο που χρειάζεται για να γίνει το κακό είναι άλλη μια φορά. Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί τα παιδιά αυτοκτονούν». 

Η απεγνωσμένη μητέρα εξηγεί στο βίντεο πως ο γιος της βιώνει καθημερινά κάτι τέτοιο και συχνά σκέφτεται ότι θέλει να πεθάνει. 

«Θέλω να πεθάνω τώρα αμέσως. Δώσε μου ένα μαχαίρι και θα το κάνω», ακούγεται να λέει ο 9χρονος στο βίντεο με δάκρυα στα μάτια. 

Το σπαρακτικό βίντεο έφτασε τις 9 εκατομμύρια προβολές μέχρι την Πέμπτη. Αρκετά μέλη της κοινότητας, όπως αστέρες του ποδοσφαίρου, εξέφρασαν την υποστήριξή τους στην Μπέιλς και τον Κουάντεν. 

«Αυτό είναι ένα από τα πιο θλιβερά πράγματα που έχω δει στην ζωή μου», δήλωσε ο καλλιτέχνης Άλαν Μακένζι. «Θέλω να ξέρεις Κουάντεν, ότι είμαστε μαζί σου στον αγώνα σου». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...