ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παππάς: «Να χτυπήσουμε στις αδυναμίες της Μπαρτσελόνα»

Για το μεγάλο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα μίλησε ο Νίκος Παππάς.

Παππάς: «Να χτυπήσουμε στις αδυναμίες της Μπαρτσελόνα»

Για το μεγάλο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα μίλησε ο Νίκος Παππάς.

Ο γκαρντ του «τριφυλλιού» δήλωσε : «Σίγουρα πρόκειται για μια πολύ φιλόδοξη ομάδα με στόχο, όχι μόνο το Final Four, αλλά και την κατάκτηση του τίτλου. Έχει ένα πολύ πλούσιο ρόστερ, έρχεται και από μία κακή παρουσία στο Copa Del Rey που πλήγωσε τον εγωισμό της. Θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Συνεχίζοντας, τόνισε: «Για να έχει χάσει αρκετά ματς, προφανώς έχει αδυναμίες, τις οποίες άλλες ομάδες έχουν χτυπήσει. Αυτό πρέπει να κάνουμε κι εμείς. Δεν είναι απόλυτα ισπανική ομάδα, παίζει σετ παιχνίδι, έχει ταλέντο στο 5-5. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να επιβάλουμε το ρυθμό που θέλουμε. Στο ΟΑΚΑ παίζουμε, άρα είναι στο χέρι μας».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.328 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...