ΚΛΕΙΣΙΜΟ
(21:30, Novasports 2, LIVE:Panathinaikos24.gr)

Για τη νίκη στο δύσκολο τεστ με την Μπάρτσα

Ο Παναθηναϊκός καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ, με σκοπό να... κλειδώσει τα πλέι οφ.

Για τη νίκη στο δύσκολο τεστ με την Μπάρτσα

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ, σε αναμέτρηση που γίνεται στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο Ρικ Πιτίνο, που δεν θα έχει στην διάθεσή του τον τραυματία Τζέικομπ Γουάιλι, ελπίζει να δει ένα βελτιωμένο πρόσωπο από την ομάδα του. Γιατί αλήθεια είναι πως τόσο στις ήττες από Βαλένθια και Ερυθρό Αστέρα, αλλά και στις νίκες επί των Ζενίτ και Άρη, οι «πράσινοι» δεν έδειξαν να βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Το 14-10 μπορεί να διατηρεί τον Παναθηναϊκό στην έκτη θέση, αλλά με ένα πρόγραμμα-φωτιά που ακολουθεί με κατά σειρά Μπαρτσελόνα (εντός), Ρεάλ (εκτός), Ολυμπιακό (εκτός), ΤΣΣΚΑ (εντός), Φενέρ (εκτός), Άλμπα (εκτός), Χίμκι (εντός), Εφές (εκτός), Μακάμπι (εντός) και Μπασκόνια (εκτός) ουδείς πρέπει να αισθάνεται ασφαλής.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 39.291 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...