ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΒΟΛΕΪ

Ανδρεόπουλος στο Panathinaikos24.gr: «Δικαίωση για μας αυτός ο τίτλος»

Ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος, σε δηλώσεις του στο Panathinaikos24.gr, τόνισε ότι όσοι ξέρουν τις δυσκολίες που πέρασε τόσο καιρό το τριφύλλι καταλαβαίνουν το πόσο μεγάλη δικαίωση αποτελεί αυτός ο τίτλος.

Ανδρεόπουλος στο Panathinaikos24.gr: «Δικαίωση για μας αυτός ο τίτλος»

Ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος μίλησε στο Panathinaikos24.gr για την κατάκτηση του League Cup, για τα συναισθήματα του γι΄ αυτή την επιτυχία αλλά και για τη συνέχεια που δεν είναι καθόλου εύκολη.

Ο ταλαντούχος βολεϊμπολίστας παρότι πετούσε σε πελάγη ευτυχίας μίλησε με ιδιαίτερη ωριμότητα για την ηλικία του.

Αναλυτικά όσα είπε στο Panathinaikos24.gr: 

Μερική εκκένωση στο «Μ. Μερκούρη» μετά από ρήψη αντικειμένου που χτύπησε  άνθρωπο του Τριφυλλιού!
Μερική εκκένωση στο «Μ. Μερκούρη» μετά από ρήψη αντικειμένου που χτύπησε άνθρωπο του Τριφυλλιού! 522 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον μεγάλο τελικό: «Εμείς και στα δύο παιχνίδια έχουμε δείξει το ήθος μας και τον χαρακτήρα μας ως παίκτες. Δεν θα πω ότι είμαστε καλύτεροι από τον Ολυμπιακό. Δεν θα πω ότι υπερτερούμε σε κάτι. Θα πω αυτή η ομάδα παλεύει και δίνει ότι περισσότερο μπορεί για να πάρει τη νίκη σε κάθε παιχνίδι».

Για τα συναισθήματα του μετά την κατάκτηση: «Τα συναισθήματα που έχω είναι πάρα πολλά αλλά αυτό που κυριαρχεί είναι η δικαίωση! Όσοι ξέρουν τις δυσκολίες που έχουμε περάσει σ΄ αυτόν τον οργανισμό, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι ένας οργανισμός, γνωρίζουν και πόση προσπάθεια έχουμε κάνει ώστε να φτάσουμε στο σημείο που είμαστε σήμερα και το πόσο σημαντικός είναι αυτός ο τίτλος για μας».

Για το αν φοβήθηκε ότι θα χαθεί το τρόπαιο όταν πήγε στο 3-2 το ματς: «Πίστευα ότι θα κατακτήσουμε την Κούπα από την αρχή μέχρι το τέλος. Σε κάθε σετ και σε κάθε πόντο και σε κάθε φάση. Όσο πίσω και να ήμασταν στο σκορ πίστευα ότι θα τα καταφέρουμε».

Για το μέλλον: «Το ότι πήραμε το League Cup σημαίνει πολλά αλλά δεν σημαίνει ότι γίναμε ξαφνικά η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Έχουμε πολλές αδυναμίες. Αυτός ο τίτλος αποτελεί μια δικαίωση, μια χαρά, αλλά γνωρίζουμε ότι η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη»

Για τον κόσμο της ομάδας: «Ο κόσμος μας είναι καταπληκτικός. Βρίσκεται συνέχεια δίπλα μας. Τον θέλουμε δίπλα μας και τον ευχαριστούμε γι΄ αυτό»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.