ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με αρκετούς νέους αλλά χωρίς Αγιούμπ η αποστολή για Τρίπολη! (Pic)

Ο Παναθηναϊκός πάει στην Τρίπολη χωρίς τον Γιασίν Αγιούμπ, ο οποίος είχε ενοχλήσεις στο γόνατο. 22 παίκτες πήρε ο Δώνης στην αποστολή!

Με αρκετούς νέους αλλά χωρίς Αγιούμπ η αποστολή για Τρίπολη! (Pic)

Το τριφύλλι καλείται αύριο να ξεπεράσει αύριο το εμπόδιο του Αστέρα στην Τρίπολη. Ο Γιώργος Δώνης πήρε 22 παίκτες στην αποστολή και ανάμεσα σ΄ αυτούς είναι και αρκετοί νέοι παίκτες.

Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χωρίς προβλήματα. Θυμίζουμε ότι ο Χρήστος Δώνης συμπλήρωσε κίτρινες κι έτσι είναι τιμωρημένος για το αυριανό αλλά και για το επόμενο ματς.

Για την ακρίβεια στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι… μικροί: Σερπέζης, Βαγιαννίδης, Ζαγαρίτης, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Θεοχάρης αλλά και ο Αποστολάκης.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.114 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Δώνη: Διούδης, Ξενόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Θεοχάρης, Νούνες, Πούγγουρας, Βαγιαννίδης, Ζαγαρίτης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Μπεκ, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Νάγκι, Ανουάρ, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Μακέντα, Περέα και Καμπετσής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...