Ο Γιώργος Δώνης παραμένει στον Παναθηναϊκό, οι «πράσινοι» προσπαθούν να λύσουν την… παρεξήγηση εσωτερικά και ρίχνουν τους τόνους μετά τα όσα συνέβησαν χθες.

Προφανώς, τα χθεσινά δημιούργησαν μια μεγάλη ανακατωσούρα στην ομάδα και από το πουθενά  το «τριφύλλι» μπήκε σε μια μικρή κρίση με το μέλλον του Γιώργου Δώνη, του προπονητή που έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης στην πρόοδο της ομάδας, να θεωρείται αβέβαιο. Άλλωστε, τα όσα μεταφέρθηκαν στον Έλληνα προπονητή δεν τα λες και λογικά. Ηταν όντως αυτά που ήθελε να μεταφέρει ο Γιάννης Αλαφούζος ή μπήκε και μια υπερβολή σε όλα αυτά; Κανείς δεν ξέρει και αυτό είναι κάτι που θα τελειώσει εσωτερικά.

Αυτή είναι, άλλωστε, και η διάθεση των ανθρώπων της ομάδας. Παρά τα όσα λέγονται, το «τριφύλλι» δεν ψάχνει για προπονητή. Ο Γιώργος Δώνης παραμένει στον Παναθηναϊκό. Δεν προκύπτει πουθενά θέμα αντικατάστασης του Έλληνα προπονητή και γίνονται προσπάθεια οι τόνοι να πέσουν και όλο θέμα να λυθεί εσωτερικά.

Στο πλαίσιο αυτό είναι σχεδόν δεδομένο ότι Αλαφούζος και Δώνης θα συναντηθούν μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, προκειμένου όλα να συζητηθούν πρόσωπο με πρόσωπο και η παρεξήγηση να λυθεί.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου