ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Μένει ο Δώνης, προσπάθεια να λυθεί το θέμα εσωτερικά

Ο Γιώργος Δώνης παραμένει στον Παναθηναϊκό, οι «πράσινοι» προσπαθούν να λύσουν την… παρεξήγηση εσωτερικά και ρίχνουν τους τόνους μετά τα όσα συνέβησαν χθες.

Παναθηναϊκός: Μένει ο Δώνης, προσπάθεια να λυθεί το θέμα εσωτερικά

Ο Γιώργος Δώνης παραμένει στον Παναθηναϊκό, οι «πράσινοι» προσπαθούν να λύσουν την… παρεξήγηση εσωτερικά και ρίχνουν τους τόνους μετά τα όσα συνέβησαν χθες.

Προφανώς, τα χθεσινά δημιούργησαν μια μεγάλη ανακατωσούρα στην ομάδα και από το πουθενά  το «τριφύλλι» μπήκε σε μια μικρή κρίση με το μέλλον του Γιώργου Δώνη, του προπονητή που έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης στην πρόοδο της ομάδας, να θεωρείται αβέβαιο. Άλλωστε, τα όσα μεταφέρθηκαν στον Έλληνα προπονητή δεν τα λες και λογικά. Ηταν όντως αυτά που ήθελε να μεταφέρει ο Γιάννης Αλαφούζος ή μπήκε και μια υπερβολή σε όλα αυτά; Κανείς δεν ξέρει και αυτό είναι κάτι που θα τελειώσει εσωτερικά.

Αυτή είναι, άλλωστε, και η διάθεση των ανθρώπων της ομάδας. Παρά τα όσα λέγονται, το «τριφύλλι» δεν ψάχνει για προπονητή. Ο Γιώργος Δώνης παραμένει στον Παναθηναϊκό. Δεν προκύπτει πουθενά θέμα αντικατάστασης του Έλληνα προπονητή και γίνονται προσπάθεια οι τόνοι να πέσουν και όλο θέμα να λυθεί εσωτερικά.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.489 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο πλαίσιο αυτό είναι σχεδόν δεδομένο ότι Αλαφούζος και Δώνης θα συναντηθούν μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, προκειμένου όλα να συζητηθούν πρόσωπο με πρόσωπο και η παρεξήγηση να λυθεί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.