ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Αγραπιδάκης: «Ζω για τον Παναθηναϊκό και νιώθω έφηβος»

Η ψυχή του ανδρικού βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Ρούλης Αγραπιδάκης, μίλησε για την επιστροφή στους τίτλους αλλά και δύσκολη δεκαετία που πέρασε ο σύλλογος.

Αγραπιδάκης: «Ζω για τον Παναθηναϊκό και νιώθω έφηβος»

Λίγη ώρα μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ ο Ρούλης Αγραπιδάκης με το χαμόγελο στα χείλη μίλησε στο volleynews.gr για την επιστροφή του Παναθηναϊκού στους τίτλους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Hταν ένα βολεϊκό θρίλερ, απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Το αρχικό 2-0 δεν έλεγε τίποτα, το παιχνίδι ήρθε τούμπα και γυρίσαμε από την κόλαση στον παράδεισο. Αυτό που έγινε σήμερα δεν έχει ξαναγίνει. κούραση είχε φτάσει στο απροχώρητο και τα παιδιά με δυσκολία τέλειωναν τις φάσεις. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια τους. Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές, εμείς από πίσω κάνουμε ότι μπορούμε για αυτή την ομάδα, όπως την κάνουμε χρόνια. Εμείς επιστρέψαμε και είχα πει από το πρώτο παιχνίδι, ότι αν δεν κερδίζαμε το δεύτερο παιχνίδι, δεν θα είχαμε κάνει κάτι. Με αυτή τη νίκη επιστρέψαμε και πιστεύω ότι κάτι μπορούμε να κάνουμε και στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Για την μεγάλη αγάπη που δέχεται: «Αυτό είναι μεγάλη χαρά για μένα, όταν βγαίνει από ανθρώπους της ομάδας και γενικά τον κόσμο, ο Παναθηναϊκός είναι η οικογένεια μου και όσο μπορώ θα είμαι παρών. Ναι νιώθω έφηβος με αυτή την ομάδα, και για αυτό χρόνια ασχολούμαι με αυτά τα παιδιά. Ούτε παράγοντας είμαι, ούτε εκλεγμένος είμαι, ούτε υπάλληλος είμαι στον Παναθηναϊκό. Είμαι ένας άνθρωπος που ζει και κινείται για την ομάδα. Εμένα αυτό με ικανοποιεί όταν τα παιδιά με αγκαλιάζουν και ο κόσμος λέει ότι είμαι η ψυχή της ομάδας».

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.072 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...