ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΔΕΣΥΛΛΑΣ

Να μπει τέλος στον παραλογισμό, ο Δώνης ΠΡΕΠΕΙ να συνεχίσει το έργο του

Από το πουθενά δημιουργήθηκε θέμα Δώνη. Μιλάμε για τον άνθρωπο, ο οποίος έχει βασικό μερίδιο στην πρόοδο αυτής της ομάδας και αυτό πρέπει να το εμπεδώσουν όλοι στον Παναθηναϊκό. Γράφει ο Διονύσης Δεσύλλας.

Να μπει τέλος στον παραλογισμό, ο Δώνης ΠΡΕΠΕΙ να συνεχίσει το έργο του

Από το πουθενά δημιουργήθηκε θέμα Δώνη. Μιλάμε για τον άνθρωπο, ο οποίος έχει βασικό μερίδιο στην πρόοδο αυτής της ομάδας και αυτό πρέπει να το εμπεδώσουν όλοι στον Παναθηναϊκό. Γράφει ο Διονύσης Δεσύλλας.

Τα όσα συμβαίνουν από χθες στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό αποτελούν έναν παραλογισμό, που το τελευταίο διάστημα δεν υπήρχε στην ομάδα. Ξαφνικά, δημιουργήθηκε θέμα Δώνη μετά τα όσα μεταφέρθηκαν στον Έλληνα προπονητή και τις δηλώσεις του τελευταίου (πάνω στον εκνευρισμό του έβγαλε στη δημοσιότητα το θέμα. Δεκτό, αλλά το κυρίαρχο, φυσικά, δεν είναι αυτό…). Από το… πουθενά το κλαμπ ταρακουνήθηκε για τα καλά και εκεί που υπήρχε μια σχετική ηρεμία, τα πάντα πήγαν να αλλάξουν. Ετσι, ξαφνικά…

Σήμερα, μόλις μια μέρα μετά, η πράσινη ΠΑΕ με ανακοίνωσή της ξεκαθάρισε ότι στηρίζει τον τεχνικό της και φαίνεται ότι γίνεται μια προσπάθεια από τους «πράσινους» να πέσουν οι τόνοι και η παρεξήγηση να λυθεί σε ραντεβού του Δώνη με τον Γιάννη Αλαφούζο. Ένα ραντεβού που αναμένεται να γίνει μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, πιθανότατα τη Δευτέρα.

Πρέπει να τονιστεί το αυτονόητο: Σε ένα κλαμπ είναι απολύτως φυσιολογικό να υπάρχουν διαφωνίες και διαφορές. Δεν μπορούν πάντα όλοι να συμφωνούν σε κάτι. Συνεπώς, δεν είναι παράλογο ο Δώνης με τον Αλαφούζο να βλέπουν διαφορετικά κάτι και να μη συμφωνούν. Αυτό δεν είναι πρόβλημα. Πρόβλημα είναι να χαλάνε οι ισορροπίες σε ένα κλαμπ και να μεταφέρονται στον προπονητή ακατανόητα πράγματα. Μπήκε το στοιχείο της υπερβολής ή όχι στα όσα ειπώθηκαν μέσω τρίτου στον Έλληνα κόουτς; Όλα πιθανά είναι. Το σημαντικότερο όλων, όμως, είναι ότι  τα όσα προέκυψαν από το ρεπορτάζ- το οποίο αργότερα διαψεύστηκε από την ΠΑΕ- δε γίνονται και δεν είναι δυνατόν να συμβούν. Είναι πράγματα μη ποδοσφαιρικά.

Σε όλη αυτή την μίνι κρίση των τελευταίων δυο ημερών θα πρέπει να μπει ένα τέλος με τον σωστό τρόπο. Ποιος είναι αυτός; Να λυθεί η παρεξήγηση και ο Παναθηναϊκός να συνεχίσει το έργο του με τον προπονητή ο οποίος από το καλοκαίρι του 2018 ανέλαβε με ένα συγκεκριμένο σκοπό και σχέδιο. Αυτό ήταν η σταδιακή ανάπτυξη αυτής της ομάδας, η πρόοδός της, το… μεγάλωμά της και η τελικά η επιστροφή της σε τοπ επίπεδο. Τα πρώτα βήματα έχουν γίνει, απομένει να δούμε και τα υπόλοιπα. Αλλά αυτό θα πρέπει να συμβεί με ένα κοινό όραμα και με εμπιστοσύνη στον Γιώργο Δώνη, σε έναν από τους καλύτερους – αν όχι τον καλύτερο – Έλληνες προπονητές. Ας μη γίνουν ξανά τα φοβερά λάθη του παρελθόντος, ας μη γίνουμε ξανά μάρτυρες μια αυτοκαταστροφής…

Διονύσης Δεσύλλας
Διονύσης Δεσύλλας e

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ