ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αλεξανδροπουλος: «Στηρίζουμε τον προπονητή μας, μας έχει βοηθήσει, μας έχει αγκαλιάσει και μας βελτιώνει καθημερινά»

Για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Δώνη, μίλησε ο νεαρός Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Αλεξανδροπουλος: «Στηρίζουμε τον προπονητή μας, μας έχει βοηθήσει, μας έχει αγκαλιάσει και μας βελτιώνει καθημερινά»

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, μιλώντας στη Nova, αναφέρθηκε στον Γιώργο Δώνη λέγοντας πως όλοι οι παίκτες στηρίζουν την προσπάθεια που έχει κάνει, μίλησε για το ματς του τριφυλλιού στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την παρουσία αρκετών νεαρών μεταξύ και του ιδίου στην «πράσινη» αποστολή για το ματς του Σαββάτου.

Αναλυτικά όσα είπε ο 18χρονος μέσος:

«Εννοείται ότι στηρίζουμε τον προπονητή μας, όπως είχαμε κάνει και μετά τη δύσκολη ήττα από τον Άρη. Θα μιλήσω ως ένας νεαρός ποδοσφαιριστής και ως ένα νέο μέλος της πρώτης ομάδας. Είναι ένας προπονητής που μας έχει βοηθήσει, μας έχει αγκαλιάσει και μας βελτιώνει καθημερινά».

Για τον Βαγιαννίδη: «Ναι σίγουρα συγχαρητήρια στον Γιώργο έκανε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση, είναι ένα παιδί που έχει δουλέψει και πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει, γιατί τώρα αρχίζουν τα δύσκολα πιστεύω ο κύριος Δώνης μας βοήθησε να κάνουμε το ντεμπούτο μας, ήμασταν αντάξιοι και σε αυτό οφείλεται ένα μεγάλο κομμάτι στην Κ19 και σε όλη την ακαδημία σε όλους τους ανθρώπους που μας έχουν βοηθήσει να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο.
Είμαστε μέλη της πρώτης ομάδας πλέον και πρέπει να βοηθάμε ενεργά. Σίγουρα του Γιώργου όταν ήμασταν στα αποδυτήρια και του είπα ότι ξεκινάει στην αρχική ενδεκάδα, το πρώτο πράγμα που του είπα ήταν ηρέμησε, απόλαυσε το, σίγουρες πάσες από την αρχή μην κάνεις τρελά πράγματα από την αρχή και θα κερδίσουμε και να που ήρθε και το γκολ και η ασίστ. Πήγε πολύ καλά και χαίρομαι».

Για τους νέους παίκτες: «Εννοείται αυτό που μας λένε οι προπονητές μας και όλοι είναι ότι εφόσον βλέπουν τα νέα παιδιά να παίζουν και πάμε καλά, θα ακολουθήσουν και άλλοι πρέπει να έχουν την υπομονή να δουλεύουν καθημερινά στην προπόνηση και εννοείτε ότι έρχεται η σειρά όλων των παιδιών.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.473 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επειδή από όσα έχει δείξει η ομάδα και ο σύλλογος μας πιστεύουν, αυτό δεν είναι μόνο στα λόγια είδαμε και παραδείγματα ότι αγωνιζόμαστε και είμαστε χαρούμενοι για αυτό και θέλουμε να ευχαριστήσουμε και εμείς με τις καλές μας αποδόσεις και διότι είμαστε Παναθηναϊκός είμαστε μεγάλος σύλλογος, δεν έχουν πολλά παιδιά την ευκαιρία να παίξουν σε αυτή την ηλικία».

Δείχνεται όμως ότι είστε και έτοιμοι να αρπάξετε την ευκαιρία, δεν είστε δηλαδή απλά ταλέντα που μπαίνουν και παίρνουν χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα.

«Αυτό οφείλεται σίγουρα στις προπονήσεις, κάνουμε πολύ καλές προπονήσεις, βελτιωνόμαστε μας έχουν βοηθήσει και οι συμπαίκτες όντας πιο έμπειροι, αλλά όπως είπα πολύ μεγάλο κομμάτι παίζει η ακαδημία το πώς έχουμε προετοιμαστεί αυτά τα χρόνια.

Γιατί δεν είναι φέτος ότι γίναμε αυτοί που είμαστε, έχουμε από 10 χρονών είμαστε 7 χρόνια στην ακαδημία, δουλεύουμε με τον κύριο Σαμαρά με τον κύριο Φύσσα με πάρα πολλούς προπονητές, και έτσι φτάσαμε στην πρώτη ομάδα. Τώρα δεν υπάρχει βελτίωση σε τακτικό κομμάτι, να μάθεις να παίζεις μπάλα ακολουθείς τον προπονητή σου και δείχνεις τον καλύτερο σου εαυτό».

Επειδή είσαι πολλά χρόνια στην ακαδημία, εγώ αποκαλώ αυτή την φουρνιά που έχετε εσείς στην Κ19 χρυσή φουρνιά, δεν έχουμε ξαναδεί τόσα πολλά ταλέντα μαζεμένα σε μια ομάδα του Παναθηναϊκού. Το αισθάνεστε ότι ίσως είστε ή καλύτερη γενιά των τελευταίων ετών;

«Κοιτάξτε εγώ που είμαι από παλιά, πριν από επτά χρόνια υπάρχουν και άλλα παιδιά στην Κ19 που δεν έχουν ανέβει ακόμα και ενσωματώθηκαν παιδιά όπως ο Ζαγαρίτης, ο Αθανασακόπουλος, τρία τέσσερα χρόνια μετά. Πιστεύω ότι επειδή είμαστε όλοι και καλοί σαν χαρακτήρες που έχει βοηθήσει ο κύριος Σαμαράς, κάναμε ένα δυνατό γκρουπ και μία δυνατή ομάδα, ο ένας βοηθούσαμε τον άλλον και θεωρώ ότι είμαστε καλή ομάδα και ως Κ19 αλλά τώρα φαίνεται και ως μονάδες ότι μπορούμε να σταθούμε στην πρώτη ομάδα. Απλά θέλει σίγουρα υπομονή και δουλειά γιατί είμαστε ακόμα νέοι».

Στην δική σου θέση παίρνεις κάποια πράγματα από τον Κουρμπέλη, τον αρχηγό της ομάδας;

«Ναι εννοείται, ο Δημήτρης με βοηθάει πολύ, είναι ένας πολύ καλός παίκτης, έτοιμος παίκτης έχει πολλά καλά χαρακτηριστικά και προσπαθώ και εγώ να βελτιώνομαι μέσα από αυτόν».

Πάμε και στο παιχνίδι του Σαββάτου, ο Παναθηναϊκός δεν έχει ουσιαστικό στόχο αυτή την στιγμή στο πρωτάθλημα γιατί ακολουθούν τα play off, οι βαθμοί μετράνε και θα μετράνε και στα play off, πως αντιμετωπίζεται αυτό το παιχνίδι με τις πολλές απουσίες που έχετε;

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί παίζουμε σε μία έδρα εκτός στον Αστέρα Τρίπολης, είναι μια καλή ομάδα έχει ποιότητα το είχε δείξει και στο πρώτο παιχνίδι με το δύσκολο 1-0 που είχαμε κερδίσει. Θα πάμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, γιατί έχουμε βάλει στόχο περισσότερες νίκες μέχρι το τέλος των play off και αν εφόσον γίνει κάτι με το Ευρωπαϊκό εισιτήριο, να πάρουμε το δυνατότερο υψηλό».

Σας αγχώνει λίγο το γεγονός ότι ίσως ο Παναθηναϊκός εξασφαλίσει το Ευρωπαϊκός Εισιτήριο;

«Όχι ίσα ίσα μας δίνει αυτοπεποίθηση και κίνητρο για να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό Ευρωπαϊκό εισιτήριο».

Οι απουσίες πόσο επηρεάζουν την ομάδα για το ματς με τον Αστέρα;

«Σίγουρα οι απουσίες πάντα δεν είναι καλές, υπάρχουν παιδιά όπως ο Χρήστος, όπως ο Μπαρτ που είναι βασικοί παίκτες της ομάδας, αλλά αντίστοιχα υπάρχουν και άλλοι καλοί παίκτες όπως ο Ανουάρ που είναι ένας παίκτης που έρχεται από την Ισπανία είναι πολύ καλός. Θα βοηθήσει και εννοείται όλη η ομάδα με τους παίκτες που έχει θα πάμε να πάρουμε την νίκη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...