ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Η 12άδα του Πιτίνο κόντρα στη Μπαρτσελόνα

Αυτοί είναι οι δώδεκα παίκτες που θα έχει διαθέσιμους ο Ρικ Πιτίνο στην αναμέτρηση κόντρα στη Μπαρτσελόνα.

Παναθηναϊκός: Η 12άδα του Πιτίνο κόντρα στη Μπαρτσελόνα

Ο Παναθηναϊκός απόψε αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ στη Μπαρτσελόνα, με τον Ρικ Πιτίνο να μην έχει στη διάθεση του τον Τζέικομπ Ουάιλι λόγω τραυματισμού. Αντίθετα κανονικά στην δωδεκάδα βρίσκονται οι Ντεσόν Τόμας και Άντι Ράουτινς.

Οι Λαμόνικα, Γιαβόρ και Μογκούλκοτς είναι οι διαιτητές της αναμέτρησης.

Αναλυτικά η δωδεκάδα των «πρασίνων»: Τόμας, Ράις, Παπαγιάννης, Ράουτινς, Παπαπέτρου, Παππάς, Βουγιούκας, Τζόνσον, Φριντέτ, Καλάθης, Μήτογλου, Μπέντιλ.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.256 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η δωδεκάδα της Μπαρτσελόνα: Ντέιβις, Ρίμπας, Χάνγκα, Οριόλα, Αμπρίνες, Χίγκινς, Ντιλέινι, Κούριτς, Κλαβέρ, Μπολμάρο, Μίροτιτς, Τόμιτς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.