Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Στο στόχαστρο του Ρόκα ο Νιλς Τεξέιρα

Ο Νιλς Τεξέιρα, Γερμανός δεξιός μπακ της ΑΕ Λεμεσού είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, στο στόχαστρο του Τσάβι Ρόκα για τον Παναθηναϊκό.

Ο Νιλς Τεξέιρα, Γερμανός δεξιός μπακ της ΑΕ Λεμεσού είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, στο στόχαστρο του Τσάβι Ρόκα για τον Παναθηναϊκό.

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού κινείται στη γνώριμη γι’ αυτόν αγορά της Κύπρου. Και εκεί φαίνεται να αναζητεί τον αντικαταστάτη του Ματίας Γιόχανσον, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει ο Ρόκα είναι ο Νιλς Τεξέιρα, που αγωνίζεται στην ΑΕ Λεμεσού. Ο 30χρονος πολύπειρος Γερμανός μπακ, ο οποίος είχε σπουδαία καριέρα στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας με τις φανέλες της Φρανκφούρτης, της Δρέσδης και της Αρμίνια Μπίλεφελντ και το καλοκαίρι του 2018 αποχώρησε για την Κύπρο και την ΑΕΛ.

Πρόκειται για ένα φουλ μπακ, εξαιρετικός στις στημένες φάσεις, που έχει ρόλο στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας και μπορεί να παίξει όλη την πλευρά. Στην πρώτη του χρονιά στη Λεμεσό ήταν βασικός και αναντικατάστατος, κάνοντας 28 συμμετοχές, αλλά φέτος έχει χάσει τη θέση του.

Μάλιστα, η ομάδα του επιχείρησε να τον παραχωρήσει τον Ιανουάριο, δίχως να βρει ομάδα και ο Τσάβι Ρόκα θέλει να εκμεταλλευτεί το συγκεκριμένο γεγονός και να τον φέρει στον Παναθηναϊκού, αφού η ΑΕΛ δεν πρόκειται να αξιώσει χρήματα.

Exit mobile version