ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έχασε το μυαλό και τον έλεγχό του

Ο Δημήτρης Κοντός γράφει για ένα ματς που το τελικό 81-92 της Μπαρτσελόνα δεν αποτυπώνει σε καμία περίπτωση τη μεγαλύτερη εικόνα του αγώνα.

Έχασε το μυαλό και τον έλεγχό του

Είναι πραγματικά περίεργο και αγγίζει τα όρια της παραπλανητικής εικόνας το 81-92 με το οποίο η Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» μέχρι το 28 λεπτό της αναμέτρησης έλεγχαν τα πάντα στο παρκέ και ήταν μπροστά με 67-57! Μέσα σε λιγότερο από 12 λεπτά, λοιπόν, οι Καταλανοί έτρεξαν ένα σερί 14-35 και φάνηκε να κερδίζουν άνετα έχοντας προσπεράσει για πρώτη φορά στο σκορ στο 35! Αυτό προήλθε από δύο σημαντικούς παράγοντες.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.