ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Με 5 ευρώ και στους δύο αγώνες!

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός γνωστοποίησε στον κόσμο της ομάδας ότι μπορεί να παρακολουθήσει τόσο το ματς του βόλεϊ των Ανδρών όσο και των Γυναικών στον Άγιο Θωμά με μόλις 5 ευρώ.

Με 5 ευρώ και στους δύο αγώνες!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού: 

«Τα τμήματα βόλεϊ ανδρών και γυναικών του Παναθηναϊκού αγωνίζονται σήμερα το απόγευμα στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι σε δύο διαδοχικούς αγώνες.

Στον πρώτο αγώνα οι γυναίκες αντιμετωπίζουν στις 5.30μ.μ. τον Άρη Θεσσαλονίκης και στις 8.30μ.μ.  το ανδρικό τμήμα μετράει τις δυνάμεις του με την Κηφισιά.

Όπως και την προηγούμενη φορά σε διπλό αγώνα (Βόλεϊ Ανδρών + Γυναικών) θα υπάρχει  Volley Pass, γενική είσοδος δηλαδή  με 5€ σύνολο και για τους δύο αγώνες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...