ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Το αγωνιστικό πλάνο Δώνη κόντρα στον Αστέρα

Διαβάστε την πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού που θα παρατάξει ο Γιώργος Δώνης στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα.

Παναθηναϊκός: Το αγωνιστικό πλάνο Δώνη κόντρα στον Αστέρα

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην πόλη της Αρκαδίας όπου σήμερα το απόγευμα θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Αστέρα. Ο Γιώργος Δώνης για την ομάδα του αντιμετωπίζει ουκ ολίγα αγωνιστικά προβλήματα, αφού έχουν τεθεί εκτός αγώνα λόγω τραυματισμών οι Εμάνουελ Ινσούα, Γιασίν Αγιούμπ, Δημήτρης Κολοβέτσιος και Δημήτρης Κολοβός ενώ υπάρχουν και αρκετοί τιμωρημένοι όπως ο Μπαρτ Σένκεφελντ, ο Ματίας Γιόχανσον και ο Χρήστος Δώνης.

Έτσι είναι πάρα πολύ πιθανό φανέλα βασικού ο προπονητής του «τριφυλλιού» να παρατάξει μια αρκετά νεαρή ενδεκάδα, ενώ υποψηφιότητα για να αγωνιστούν απόψε στην Τρίπολη, θέτουν και αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές που έχει μαζί του στην αποστολή, όπως κάτι αντίστοιχο έκανε και στο ματς με τον Παναιτωλικό την περασμένη Κυριακή.

Πιθανή ενδεκάδα για το «τριφύλλι». Διούδης κάτω από τα δοκάρια. Τετράδα στην άμυνα ο Χατζηθεοδωρίδης στο αριστερό άκρο, κεντρικά στόπερ οι Πούγγουρας και Νούνες και ο Αποστολάκης στη δεξιά πλευρά. Στα χαφ φανέλα βασικού θα πάρουν ο Κουρμπέλης με τον Ανουάρ, με τους Χατζηγιοβάνη και Νάγκι να βρίσκονται αριστερά και δεξιά στις πτέρυγες. Μπροστά τους θα βρίσκεται ο Ζαχίντ και στην κορυφή της επίθεσης ο Μακέντα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.693 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.